خواص زردچوبه برای التهاب
خرید دمنوش لاغری دکتر بیز: شاید تا حالا از خواص زردچوبه برای التهاب چیزهایی شنیده باشید. زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که می تواند خواص ضد التهابی داشته باشد. عملکرد آن به این صورت است که تولید ترکیباتی به نام سیتوکین را محدود می کند. سیتوکین ها باعث التهاب می شوند.
چندین مطالعه نشان داده اند که زردچوبه می تواند به کاهش التهاب و ناراحتی در افراد مبتلا به آرتریت یا التهاب مفاصل کمک کند. همچنین محققان در حال بررسی چگونگی تاثیر کورکومین بر التهاب در مشکلات و بیماری های دیگر از جمله بیماری التهابی روده هستند.
زردچوبه به شکل پودر، کپسول، قرص، دمنوش و عصاره موجود است. بسته به کاربرد مورد نظر، نحوه مصرف زردچوبه متفاوت است.
زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که می تواند خواص ضد التهابی داشته باشد.
زنجبیل برای التهاب
دمنوش مصفی خون ستین: یکی دیگر از گیاهان دارویی ضد التهاب، زنجبیل است. زنجبیل یک گیاه استوایی است که مدت هاست در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. زنجبیل می تواند با مهار فعالیت ژن هایی که با پاسخ التهابی مرتبط هستند، درد و التهاب را درمان کند.
شواهدی وجود دارند که نشان می دهند بسیاری از ترکیبات زنجبیل می توانند تولید سیتوکین ها و فعالیت آنزیم های سیکلواکسیژناز را محدود کنند. این عوامل باعث التهاب می شوند.
تحقیقات نشان داده که خواص ضد التهابی زنجبیل می تواند برای درمان برخی از مشکلات و بیماری ها از جمله آرتریت و درد مفید باشد.
زنجبیل به صورت تازه یا خشک شده قابل استفاده است. همچنین به شکل قرص، کپسول و دمنوش نیز موجود می باشد.
شما می توانید برای تهیه هلث اید (کاهش درد و التهاب مفاصل) از سایت داروخانه آنلاین مفید طب روی دکمه زیر کلیک کنید:
این محصول یک مکمل عالی جهت کاهش و رفع دردها و التهابات شدید مفاصل است. کپسول کورکومکس دارای عصاره های زردچوبه، فلفل سیاه و زنجبیل می باشد.
چای سبز و کاهش التهاب
محصولات دکتر بیز: چای سبز دارای خواص ضد التهابی است و همین خواص، پایه و اساس بسیاری از فواید سلامتی آن هستند.
برای مثال، مطالعات نشان داده که یک ترکیب موجود در چای سبز می تواند فرآیندهایی که باعث التهاب در بیماری های آرتریت می شوند را مختل کند.
مطالعات دیگر نشان داده اند که چای سبز می تواند تاثیر مثبتی بر روی التهاب در افراد مبتلا به اختلالات متابولیک، داشته باشد. بنابراین می توان چای سبز را به عنوان یکی از گیاهان دارویی ضد التهاب معرفی نمود.
شما می توانید برای تهیه دینه از سایت داروخانه آنلاین مفید طب روی دکمه زیر کلیک کنید:
این محصول حاوی عصاره گیاهان موثری مانند چای سبز، زیره و شوید است. عصاره این سه گیاه در کنار هم، کلسترول خون را کاهش داده و سبب کاهش وزن می شود. همچنین اثرات آنتی اکسیدان قوی آن ها، برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیماری های قلبی و رفع سوء هاضمه موثر است.
چای سبز دارای خواص ضد التهابی است و همین خواص، پایه و اساس بسیاری از فواید سلامتی آن هستند.
فلفل چیلی، دارای خواص ضد التهابی
فلفل چیلی حاوی کپسایسین است که ثابت شده دارای خواص ضد التهابی می باشد. علاوه بر این، همه فلفل های چیلی حاوی ترکیباتی طبیعی به نام کپسایسینوئید هستند که به مبارزه با التهاب کمک می کنند.
شاید علاقه مند باشید مقاله «خواص شگفت انگیز برای تسکین درد» را مطالعه نمایید.
فلفل سیاه و التهاب
فلفل سیاه به فواید ضد باکتریایی و ضد التهابی اش معروف است. این فواید حاصل وجود یک ترکیب شیمیایی به نام پیپرین هستند.
نشان داده شده که پیپرین (حتی در صورت مصرف به مقدار کم)، فرآیند التهاب حاد اولیه را کاهش می دهد. این ماده اغلب به خاطر فوایدش برای حفاظت از کبد مورد استفاده قرار می گیرد.
فلفل سیاه به فواید ضد باکتریایی و ضد التهابی اش معروف است.
میخک صدپر برای کاهش التهاب
نشان داده شده میخک صدپر التهاب دهان و گلو را کاهش می دهد. همچنین میخک می تواند برای درمان اسهال، تهوع، فتق و بوی بد دهان مورد استفاده قرار گیرد.
می توان از پودر جوانه خشک میخک در آشپزی و شیرینی پزی استفاده کرد و یا آن را به دمنوش یا آبمیوه اضافه نمود.
دارچین برای التهاب
یکی دیگر از گیاهان دارویی ضد التهاب دارچین است. همچنین نشان داده شده دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی، ضد میکروبی و ضد سرطانی می باشد. علاوه بر این، دارچین برای کمک به افزایش متابولیسم شناخته شده است.
تحلیل 12 مطالعه شامل بیش از 690 شرکت کننده، نشان داد که مصرف روزانه 1500 تا 4000 میلی گرم دارچین به مدت 10 تا 110 روز به طور قابل توجهی مارکرهای التهابی CRP و MDA را کاهش می دهد(در مقایسه با پلاسیبو). همچنین دارچین سطح آنتی اکسیدان بدن را افزایش می دهد.
می توانید برای مصرف دارچین، آن را به چای یا قهوه خود اضافه کنید.
نشان داده شده دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی، ضد میکروبی و ضد سرطانی می باشد.
رزماری و التهاب
رز ماری یک گیاه خوش عطر و طعم است که بومی مدیترانه می باشد.
تحقیقات نشان می دهد که رزماری می تواند به کاهش التهاب کمک کند. اعتقاد بر این است که این مسئله به دلیل میزان بالای پلی فنل ها مخصوصا رزمارینیک اسید و کارنوسیک اسید در رزماری است.
یک مطالعه 16 هفته ای بر روی 62 فرد مبتلا به آرتروز، نشان داد که نوشیدن روزانه دمنوشی حاوی مقدار زیاد رزمارینیک اسید، به طور قابل توجهی درد و سفتی را کاهش و توانایی حرکت زانو را افزایش می دهد (در مقایسه به پلاسیبو).
در مطالعات درون کشتگاهی و حیوانی نشان داده شده رزمارینیک اسید مارکرهای التهابی را در بسیاری از مشکلات التهابی از جمله درماتیت آتوپیک، آرتروز، آسم، پیوره و غیره کاهش می دهد.
خواص سیر برای التهاب
احتمالا تا کنون از خواص سیر برای التهاب شنیده باشید و آن را به عنوان یکی از گیاهان دارویی ضد التهاب بشناسید. هزاران سال است که مردم در طب سنتی از سیر برای درمان آرتریت، سرفه، یبوست، عفونت، دندان درد و غیره استفاده می کنند.
بیشتر فواید سلامتی سیر ناشی از ترکیبات سولفوری یا گوگردی آن از جمله آلیسین، دی آلیل دی سولفید و اس-آلیل سیستئین است که به نظر می رسد خواص ضد التهابی دارند.
تحلیلی بر 17 مطالعه با کیفیت بالا شامل بیش از 830 شرکت کننده و به مدت 4 تا 48 هفته، نشان داد که سطح مارکر التهابی CRP در خون افرادی که مکمل سیر مصرف کرده بودند به طور قابل توجهی کاهش یافت.
شما می توانید برای استفاده از سیر، آن را به غذاهای خود اضافه کنید. همچنین مکمل های عصاره سیر نیز در بازار موجود هستند.
هزاران سال است که مردم در طب سنتی از سیر برای درمان آرتریت، سرفه، یبوست، عفونت، دندان درد و غیره استفاده می کنند.
هل برای التهاب
هل یک ادویه بومی آسیای جنوب شرقی است و طعم شیرین و تند پیچیده ای دارد.
تحقیقات نشان می دهد مصرف مکمل های هل می تواند مارکرهای التهابی از جمله CRP، IL-6، TNF-α و MDA را کاهش دهد. علاوه بر این، یک مطالعه نشان داد که هل وضعیت آنتی اکسیدانی را تا 90% افزایش می دهد.
یک مطالعه 8 هفته ای بر روی 80 فرد مبتلا به پیش دیابت نشان داد که مصرف روزانه 3 گرم هل، به طور قابل توجهی مارکرهای التهابی از جمله CRP، IL-6 و MDA را کاهش می دهد (در مقایسه با پلاسیبو).
به طور مشابه، در یک مطالعه 12 هفته ای به 87 فرد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی، روزانه 3 گرم هل یا دارونما داده شد. در این مطالعه، سطح مارکرهای التهابی hs-CRP، TNF-α و IL-6 در افرادی که هل مصرف کرده بودند، به طور قابل توجهی کاهش یافت. همچنین مصرف هل درجه بیماری کبد چرب را کاهش داد.
طعم پیچیده و غنی هل باعث می شود یک ادویه مطبوع برای پخت و پز باشد. همچنین هل به شکل مکمل نیز موجود است