خطری که با خوردن فست فود تهدیدتان می‌کند!

گزارش کردن شفاف یک مطالعه جدید نشان داد که خوردن فست فود با بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط است. یک وضعیت بالقوه تهدید کننده زندگی که در آن چربی در کبد تجمع می یابد.

محققان کشف کرده اند که افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که 20 درصد یا بیشتر از کالری روزانه خود را از فست فود دریافت می کنند، نسبت به افرادی که کمتر فست فود می خورند یا اصلاً فست فود نمی خورند، به میزان قابل توجهی چربی کبد بالاتری دارند. و زمانی که یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آنها فست فود باشد، افزایش متوسطی در چربی کبد دارند.

“آنی کارداشیان” متخصص کبد از موسسه پزشکی و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: کبد سالم حاوی مقدار کمی چربی است که معمولا کمتر از 5 درصد است و حتی افزایش چربی متوسط ​​می تواند منجر به بیماری کبد چرب غیر الکلی شود. افزایش چربی در کبد به ویژه در افرادی که از چاقی یا دیابت رنج می برند قابل توجه است و احتمالاً به این دلیل است که این شرایط باعث حساسیت بیشتر به تجمع چربی در کبد می شود.

این یافته ها همچنین نشان می دهد که مصرف مقدار نسبتاً متوسط ​​فست فود که دارای کربوهیدرات و چربی بالایی است می تواند به کبد آسیب برساند.

کارداشیان گفت: اگر مردم یک وعده غذایی در روز در یک فست فود بخورند، ممکن است فکر کنند که مضر نیستند. اما اگر آن یک وعده غذایی حداقل برابر با یک پنجم کالری روزانه آنها باشد، کبد خود را در معرض خطر قرار می دهند.

بیماری کبد چرب غیر الکلی، همچنین به عنوان استئاتوز کبد شناخته می شود، می تواند منجر به سیروز یا آسیب کبدی شود که می تواند باعث سرطان کبد یا نارسایی کبد شود.

منبع: روز علم

خروج از نسخه موبایل