معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از درمان رایگان کودکان زیر هفت سال و همچنین سه دهک نخست جامعه و مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی خبر داد.
به گزارش اینترنشنال نیوز، دکتر سعید کریمی در نشست خبری «فجر سلامت» که صبح امروز، یکشنبه ۱۵ بهمن در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: تمام خدمات درمانی مراکز دولتی و مراکز درمانی دانشگاهی برای کودکان زیر ۷ سال به صورت رایگان ارائه میشود. موضوع ارائه خدمات درمانی رایگان در مراکز دولتی و مراکز درمانی دانشگاهی مورد تایید سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته است.
درمان رایگان ۳ دهک اول جامعه در مراکز دولتی
وی گفت: همچنین ۳ دهک نخست جامعه، مددجویان بهزیستی و افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز از خدمات رایگان برخوردار میشوند.
افتتاح ۱۶هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
وی با اشاره به تعداد تختهای بیمارستانی کشور گفت: دولت سیزدهم توانست ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تختهای بیمارستانی کشور اضافه کند. با توجه به اینکه تعداد تختهای بیمارستانی کشور ۱۶۰ هزار مورد است، باید گفت که ۱۰ درصد از ظرفیت تختهای بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم ایجاد شده است. این عدد، ۱۵ درصد تختهای بیمارستان بخش دولتی را شامل میشود.
کریمی ادامه داد: رئیسجمهور در سفرهای استانی خود مراکز درمانی را افتتاح میکنند و ۷ هزار تخت دیگر نیز در شرف افتتاح و اضافه شدن به مجموعه تختهای بیمارستانی کشور است.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت توانسته است تعداد تختهای «پی ایسییو» را افزایش دهد. پیش از اینکه دولت سیزدهم اجرای امور را در دست بگیرند، تعداد تختهای پی ایسییو معادل ۵۰۰ مورد بود که در حال حاضر تعداد این تختها به ۱۰۵۰ مورد رسیده است. توانستهایم تعداد تختهای آیسییو را نیز به ۲۵۰۰ تخت برسانیم.
شناسایی ۳۰۰ بیماری نادر و صعبالعلاج
وی درباره وضعیت درمانی بیماریهای صعبالعلاج نیز گفت: ۳۰۰ بیماری صعبالعلاج و نادر شناسایی شده که از این تعداد، ۱۰۰ بیماری تحت پوشش بیمه ای قرار دارند. اگر منابع مورد نیاز تامین شود تعداد بیماریهای تحت پوشش را افزایش میدهیم.
ثبت ۸۰هزار بیمار هپاتیت سی در کشور
کریمی با بیان اینکه موضوع درمان هپاتیت سی را در کانون توجه قرار دادهایم، افزود: ۸۰ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد ۲۶ هزار نفر درمان قطعی شدهاند. به طور قطع، تعداد افراد مبتلا به هپاتیت سی بیشتر از ۸۰ هزار نفر است و تعداد آنها حدود ۱۶۰ هزار نفر برآورد میشود. علت این موضوع به دلیل حضور کارتنخوابها و معتادهای متجاهر است.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: توجه به اینکه درمان هپاتیت سی تحت پوشش بیمه پایه قرار دارد، بیماران فقط ۱۰ درصد هزینه درمانی را پرداخت میکنند.
ادامه دارد…