مردم مشهد بیشتر برای چه مسائلی با ۱۳۷ شهرداری تماس می‌گیرند؟  

مشهد

اینترنشنال نیوز/خراسان رضوی رئیس اداره ارتباطات مردمی ۱۳۷ اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد در مورد پرتکرارترین مسائل شهری مطرح شده توسط مردم گفت: معمولا رفت‌وروب، ساخت‌وساز، سد معبر و تخصیص ناوگان اتوبوسرانی و تقاضای ناوگان جدید از پرتکرارترین مسائل مطرح شده توسط مردم است.

جعفر شاهرخی در حاشیه تور خبری بازدید از فعالیت‌های مرکز ۱۳۷ که امروز ۷ دی ماه، برگزار شد در جمع خبرنگاران عنوان کرد: سامانه پاسخگویی ۱۳۷ مشهد به عنوان سامانه ۱۳۷ پیشرو کشور است و این سامانه از سال ۱۳۷۵ در مشهد آغاز به کار کرده است.

وی افزود: سال ۷۵ با سرشماره، ۱۲۰ کار را شروع کردیم و در سال ۱۳۸۰ در قانون چهارم توسعه این سرشماره به سرشماره ۱۳۷ تغییر پیدا کرد و در سال ۱۳۸۶ در متروپلیس مصوب شد که سرشماره ۱۳۷ در تمامی کشورهای خاورمیانه به عنوان سامانه پاسخگوی مسائل در حوزه شهری، پاسخگوی مردم باشد.

شاهرخی اظهار کرد: در اثر تعاملی که با مردم داریم و در فرایندی که در پاسخگویی تعریف شده است، در ماه به طور میانگین بالغ بر ۵۰ هزار تماس تلفنی توسط همکاران ما پاسخ داده می‌شود و در سه ماه پاییز سال جاری بالغ بر ۱۵۲ هزار تماس را چه در حوزه دریافت و چه در حوزه پاسخگویی در خدمت همشهریان بودیم.

وی با بیان اینکه به طور میانگین روزانه بالغ بر ۲۰۰۰ تماس دریافت، پاسخگویی و پیگیری می‌شود، خاطرنشان کرد: این میانگین مربوط به روزهای عادی است و در مناسبت‌های خاص و در مواقع بحران این آمار تغییر می‌کند و از آنجا که مشهد شهر مناسبت‌ها است، چه در بحث نوروز و چه در بحث دهه پایانی صفر و سایر مناسبت‌ها، این آمار به۴۰۰۰ تماس در طول شبانه‌روز نیز افزایش می‌یابد و این نشان‌دهنده این است که مردم به سامانه ۱۳۷ اعتماد دارند.

 رئیس اداره ارتباطات مردمی ۱۳۷ اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد افزود: نزدیک به ۵۵ درصد تماس‌ها به صورت آنی توسط این کارشناسان پاسخ داده می‌شود و اگر در حوزه پاسخ نیاز به اطلاعات جدید یا متکی بر آمار خاصی باشد، تماس به واحد پاسخگویی و پیگیری ارجاع داده می‌شود و این تماس‌ها به مدیران مربوطه اعلام شده و این مدیران موظف هستند در بازه زمانی نهایت ۷۲ ساعت، پاسخ را به واحد پاسخگویی اعلام کنند و واحد پاسخگویی نیز در قالب پیامک یا تماس تلفنی با شهروند تماس گرفته و نتیجه را منتقل می‌کنند.

وی واحد دریافت، واحد پیگیری، واحد پاسخگویی و واحد آمار و انفورماتیک را از جمله واحدهای مختلف مرکز ۱۳۷ ذکر کرد و توضیح داد: واحد دریافت مقدمه کار است و پیام و تماس مردمی را دریافت می‌کند، واحد پیگیری مستقیم با کارشناسان شهرداری در ارتباط هستند و در فرایند پاسخگویی نیز در زمینه مسائلی که نیاز به پیگیری داشته پیگیری انجام و با شهروند تماس گرفته می‌شود، واحد آمار و انفورماتیک که گزارش‌های دوره‌ای روزانه، ماهانه و سالانه را تدوین و به مدیران و یا سایر مراجع منتقل می‌کند.

شاهرخی با اشاره به اینکه در حوزه دریافت تماس‌های مردمی، ۳۴ نفر در حوزه دریافت داریم که به صورت شبانه‌روزی در حال خدمت هستند، افزود: خوشبختانه مزاحمت با سامانه ۱۳۷ بسیار کم و کمتر از ۵ درصد است و مردم در حوزه شهری بسیاری از اوقات اتفاقاتی را می‌بینند که ما گاها نمی‌بینیم.

وی اظهار کرد: برای مناطق شهرداری اعتبار عمرانی در نظر گرفتیم که این اعتبارات عمرانی، برای ۴ کد خدماتی شامل جوی و جدول، پیاده‌روهای فرعی، فضای سبز و آسفالت است که مردم در این حوزه‌ها با ما در تماس هستند .

رئیس اداره ارتباطات مردمی ۱۳۷ اداره کل روابط عمومی و بین‌الملل شهرداری مشهد تصریح کرد: سال ۱۳۹۸ با ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان اعتبار کار را شروع کردیم و در حال حاضر و در سال ۱۴۰۲ به بیش از  ۳۷ میلیارد تومان رسیده‌ایم.ما از سال ۱۳۹۸ از معدود شهرهای کشور هستیم که در مناطق شهرداری نیروی مستقر ۱۳۷ داریم در حالی که بسیاری از شهرها هنوز نیروی فعال مستقر ۱۳۷ ندارند.

شاهرخی در مورد پرتکرارترین مسائل شهری مطرح شده توسط مردم گفت: معمولا رفت‌وروب، ساخت‌وساز، سد معبر و تخصیص ناوگان اتوبوسرانی و تقاضای ناوگان جدید از پرتکرارترین مسائل مطرح شده توسط مردم است.

وی افزود: نزدیک به ۸۰ درصد از پیام‌ها و تماس‌های مردمی به پاسخ می‌رسد و در حوزه اعتبارات عمرانی ۱۳۷ مربوط به ۴ کد خدماتی، به جرات می‌توانیم بگوییم که بالغ بر ۹۵ درصد مردم رضایت دارند چون اعتبارات صرفا برای خواسته مردم است.

انتهای پیام 

خروج از نسخه موبایل