مودم یو اس بی سیم کارت خور چیست

در عصر جدید، استفاده از اینترنت یکی از نیازهای اصلی افراد در سنین مختلف است. اما برخی از دستگاه ها امکان برقراری اتصال اینترنتی بهتری را برای کاربران همانند مودم اولاکس فراهم می کنند. پس اگر شما نیز قصد استفاده از اینترنت پرسرعت را دارید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

استفاده از مودم در زندگی روزمره

مودم 4g دستگاه هایی کاربردی هستند که این قابلیت را برای کاربران فراهم می کنند تا به اینترنتی پرسرعت دسترسی پیدا کنند. شما می توانید با اتصال به وای فای مودم روی هر وسیله ای مانند لپ تاپ، موبایل، کامپیوتر و… به اینترنت پرسرعت متصل شوید. در ابتدا تنها مودم ها در انواع معدودی در بازار وجود داشت همانند مودم AX7 PRO. اما با پیشرفت تکنولوژی انواع مودم ها توسط برندهای مختلف ساخته شده و روانه بازار شدند.

دانگل چیست؟

دانگل به ابزارهایی مانند کامپیوتر، لپ تاپ و… اتصال پیدا می کند و باعث ایجاد قابلیت هایی در این ابزارها می شود. در واقع، دانگل وسیله ای است که به وسیله ی آن می توانید به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنید. به عنوان مثال، برخی از کامپیوترها قابلیت دسترسی به وای فای را ندارند. بنابراین، در این مواقع باید از دانگل استفاده کنید تا قابلیت اتصال به اینترنت برای دستگاه شما فراهم شود.

مودم سیم کارت خور

از قابلیت های می توان به آنتن دهی بالا، اینترنت پرسرعت، قابلیت اتصال چندین کاربر به صورت همزمان به اینترنت اشاره کرد.

مودم دانگل بهتر است یا مودم سیم کارتی

در پاسخ به این سوال که مودم دانگل بهتر است یا، بهتر است که اول با ویژگی های این مودم ها آشنا شوید. سپس براساس ویژگی های و بودجه و نیاز خودتان می توانید مودم موردنظرتان را خریداری کنید.

نکاتی که هنگام خرید مودم دانگل و مودم سیم کارتی باید در نظر بگیرید

هنگام خرید مودم مانند هر وسیله ی کاربردی دیگر باید نکاتی را در نظر بگیرید. این نکات عبارتند از:

 

استفاده از مودم دانگل چه مزایایی به همراه دارد

خرید مودم دانگل یا مودم سیم کارت خور

در واقع، مودم دانگل دستگاهی می باشد که به طور مستقیم به پورت یو اس بی کامپیوتر و لپ تاپ متصل شده ‏و قابلیت به اشتراک گذاری اینترنت را برای کاربران فراهم می کند. نحوه ی نصب و راه اندازی مودم دانگل نیز ‏خیلی آسان و راحت است. به منظور راه اندازی این مودم لازم نیست که تنظیمات خاصی را اِعمال کنید. ‏همچنین، مودم های دانگل دارای پورت ‏USB‏ هستند که به عنوان منبع تغذیه عمل می کنند. در نتیجه این نوع ‏مودم ها دارای باتری نیستند. مودم های دانگل در انواع مختلف توسط برندهای متفاوت تولید و در بازار موجود ‏می باشند. شما می توانید با بررسی ویژگی و مشخصات هر کدام از ها اقدام به خرید مودم دلخواه تان ‏کنید. نیز از انواع دیگر مودم های موجود در بازار می باشد.‏انواع مودم سیم کارت خور نیز به دلیل وزن کم، قابلیت اتصال چندین کاربر به دستگاه، اتصال سریع مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته اند.

مودم 4G یا مودم 3G و دانگل 4G یا دانگل 3G تجهیزاتی سیم کارت خور هستند که دارای اسلات سیمکارت بر روی خود می‌باشند. دانگل های 4G و 3G از ظاهری شبیه فلش یو اس بی برخوردارند و با اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی 4G یا 3G از خط موبایل سیمکارت داخل دانگل می‌باشند. این دانگل ها پس از دریافت اینترنت نسل سوم یا اینترنت نسل چهارم خطوط موبایل رایتل یا ایرانسل یا همراه اول ، با استفاده از سیستم نرم افزاری خود که بر روی لپ تاپ نصب شده است، اینترنت 4G ایرانسل (با استفاده از سیمکارت 4 جی ایرانسل)، اینترنت 3G رایتل (با استفاده از سیمکارت های دیتا و غیر دیتای رایتل) یا اینترنت 4.5G (با استفاده از سیمکارت های USIM نسل چهارم همراه اول) ، را با لپ تاپ یا کامپیوتر به اشتراک میگذارند. انواع مودم 4G ایرانسل یا مودم 3G همراه اول و یا رایتل نیازی به اتصال به پورت یو اس بی لپ تاپ یا کامپیوتر ندارند و به تنهایی و با استفاده از سیم کارت 4G یا 3G قادر به دریافت اینترنت سیمکارتی موبایل و اشتراک آن از طریق وای فای (مودم وای فای 4G همراه جیبی و مودم وای فای 3G جیبی) و یا از طریق پورت شبکه LAN (مودم 4G با پورت LAN – مودم 3G با پورت لن) ، می‌باشند.

مشخصات و قیمت مودم 4G همراه جیبی و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و بدون پورت لن – مودم 4G و مودم 3G ، و دانگل 4G و دانگل 3G : مشخصات فنی و قیمت خرید انواع مودم 4G همراه جیبی وایرلس و مودم 3G وای فای سیمکارتی با پورت LAN و یا بدون پورت لن جهت استفاده از اینترنت 4G بی سیم ایرانسل و اینترنت 3G رایتل؛ فروش انواع دانگل 3G و دانگل 4G یو اس بی سیم کارت خور با قابلیت ارسال پیامک

 

مودم همراه وای فای 4G 3G و رومیزی ؛ دانگل یو اس بی 4G 3G همراه جیبی

– بررسی مشخصات و قیمت خرید اینترنتی انواع مودم 4G همراه وای فای با پورت LAN و دانگل 4G جیبی وایرلس بدون پورت لن

– فروش آنلاین انواع مودم 3G وای فای جیبی و دانگل 3G همراه سیم کارت خور بی سیم (با پورت LAN و یا بدون پورت لن) و (با قابلیت ارسال پیامک و هات اسپات)

در این بخش از فروشگاه اینترنتی پاساک انواع تجهیزات لازم برای دریافت و به اشتراک گذاری اینترنت 4G و اینترنت 3G ارائه شده توسط اپراتورهای همراه کشور (رایتل، ایرانسل و همچنین همراه اول) به همراه قیمت های ویژه برای خرید اینترنتی ارائه شده‌اند

برای خرید هر یک از مودم های 4G و 3G و همچنین دانگل های یو اس بی 4G و 3G تنها کافیست در سایت ثبت نموده و پس از پرداخت اینترنتی وجه محصولات مورد نظرتان به صورت پستی کالای خریداری شده خود را در اسرع وقت تحویل بگیرید.

اینترنت 4G و اینترنت 3G چیست؟

4G مخفف Fourth Generation و 3G مخفف Third Generation به معنی نسل چهارم و نسل سوم می‌باشند.

از کلمه 3G و 4G برای  وایرلس موبایل استفاده می‌شود.

به مودم های سیم کارت خور که قابلیت اتصال به شبکه های مخابراتی 3G و 4G را دارند، مودم 3G و مودم 4G گفته میشود.

دانگل 3G و دانگل 4G مدل های یو اس بی USB مودم های مذکور می‌باشند، و اکثرا فاقد باتری هستند.

تکنولوژی مخابراتی 3G چیست؟

تکنولوژی 3G به نسل سوم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 3G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

در شبکه های ارتباطی 3G ، شبکه مخابراتی سرویس هایی با حداقل سرعت 200 کیلو بیت در ثانیه را به مشترکین خود ارائه میدهند.

این تکنولوژی با بهبودهایی که داشته می تواند تا چند مگابیت در ثانیه را هم پشتیبانی کند.

با چنین سرعتی، ارائه بسیاری از خدمات از جمله  (ویپ)، اینترنت وایرلس پر سرعت موبایل، تماس های تصویری و تلویزیون های موبایلی توسط اپراتورها و سایر شرکت بر روی خطوط 3G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 3G برای اولین بار در سال 1998 معرفی گردید و به مرور زمان با بهبودهایی به نسل 3.5G و 3.75G ارتقا یافت.

نهایتا در سال 2008 تکنولوژی مخابراتی موبایل 4G معرفی گردید که نسبت به طرح اولیه شبکه 3G از بهبودهایی بسیار اساسی برخوردار بود.

تکنولوژی مخابراتی 4G چیست؟

تکنولوژی 4G به نسل چهارم شبکه های مخابراتی تلفن همراه اشاره دارد.

تکنولوژی 4G استاندارد بین المللی ارتباطات مخابراتی است.

بر اساس استاندارد بین المللی، شبکه های ارتباطی 4G برای شرایط پر تحرک (قطارها و ماشین ها) سرعت انتقال داده تا 100 مگا بیت در ثانیه و در وضعیت شهری (کاربرهای بدون حرکت و یا با سرعت حرکت پائین) سرعت انتقال داده تا یک گیگابیت در ثانیه باید داشته باشند.

امروزه سرویس های 4G ارائه شده توسط شبکه های مخابراتی از سرعت های بسیار پائین تری نسبت به نرخ بیت ذکر شده در استاندارد 4G برخوردارند. با این وجود،

با نرخ انتقال داده امروزی، باز هم، ارائه بسیاری از خدمات از جمله مکالمه تحت شبکه (ویپ)، اینترنت همراه پر سرعت موبایل، تماس های تصویری، تلویزیون های HD موبایلی و تلویزیون های سه بعدی شبکه های همراه، ویدئو کنفرانس و بازی های اینترنتی و تحت شبکه اچ دی و سه بعدی توسط اپراتورها و سایر شرکت ها بر روی خطوط 4G مخابراتی امکان پذیر شده است.

شبکه 4G برای اولین بار در سال های 2007 و 2009 با دو استاندارد تجاری سازی شده ی وایمکس و نسخه اولیه استاندارد LTE در دو کشور کره و نروژ به صورت تجاری به بازار ارائه گردید.

در آغاز تنها مودم های وایرلس یو اس بی (Wireless USB Modems) قابلیت اتصال به شبکه های 4g را داشتند.

با ورود گوشی های موبایل هوشمند وایمکسی طی سال 2010 و موبایل های هوشمند با شبکه ارتباطی LTE طی در سال 2011 امکان استفاده از این شبکه های مخابراتی در تلفن های موبایل نیز به وجود آمد.

باید توجه داشت که همچنان دو استاندارد وایمکس و LTE در کشورها و قاره های مختلف استفاده میشوند.

موبایل های تولید شده مخصوص مناطق جغرافیایی خاص ممکن است با شبکه های مخابراتی منطقه یا کشورهای دیگر سازگار نباشند.

استاندارد 4G مورد استفاده در شبکه های مخابراتی ایران و بسیاری از کشورهای اروپائی و آمریکایی، از نوع 4G LTE می‌باشد.

خروج از نسخه موبایل