طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، شما نباید تخم های خود را در پوسته آنها منجمد کنید. با این حال، اگر این کار را کردید، اگر پوسته در طول فرآیند انجماد ترک خورد، باید آنها را دور بیندازید.
اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کنید و متوجه شوید که آنها منجمد نیستند، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که قصد استفاده از آنها را ندارید، در یخ نگه دارید. وقتی برای استفاده از تخم مرغ منجمد آماده شدید، اجازه دهید تا در یخچال ذوب شود.
هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به ویژه زرده تغییر می کند.
زرده وقتی یخ می زند تغییر می کند، سفت می شود و ژل مانند می شود و وقتی از فریزر بیرون می آورید تغییر نمی کند. استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما زرده تخم مرغ برای مخلوط کردن سخت می شود و ممکن است باعث سردرد شود.
در اینجا چند نکته برای کمک به پختن با تخم مرغ وجود دارد:
• تخم مرغ های خود را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که باعث می شود سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده بپزد.
زمانی که تخم مرغ ها کمی پخته شدند، از روی حرارت بردارید. زیاد نپزید و خشک نکنید.
از پختن تخم مرغ بدون پوست در آب جوش مستقیم خودداری کنید.
منبع: سایت تست تبلت: