وزیر بهداشت با اشاره به پیشرفتهای سلامت در دوران بعد از انقلاب در سراسر کشور و استان البرز، گفت: پیشرفتهای دانشگاهها در مقایسه با سالهای اول انقلاب، قابل مقایسه نیست و دیگر شاهد حضور پزشکان عمدتا بی کیفیت خارجی در کشور نیستیم و تمامی تخصصها و امور درمانی با بهترین کیفیت توسط نیروهای متخصص ایرانی، در کشورمان ارائه می شود.
به گزارش اینترنشنال نیوز، دکتر بهرام عین اللهی شب گذشته بازدیدی سه ساعته از خوابگاههای دانشجویی خواهران و برادران دانشگاه علوم پزشکی البرز داشت و مشکلات دانشجویان را بررسی کرد.
وی در جمع دانشجویان با بیان اینکه در سفر استانی رییس جمهور به استان البرز، اعتبارات مناسبی برای حوزه سلامت در نظر گرفته شده است، گفت: این اعتبارات در توسعه زیرساختهای بهداشتی، درمانی، آموزشی و دانشجویی هزینه می شود و امیدواریم کاستیهای حوزه سلامت این استان، با این اعتبارات تا حدود زیادی برطرف شود.
وزیر بهداشت به انتظار ۱۲ ساله مردم شهرستان فردیس برای داشتن بیمارستان اشاره و عنوان کرد: کلنگ این بیمارستان در سال ۹۰ به زمین زده شد و ۱۲ سال طول کشید تا جمعیت بیش از ۷۰۰ هزار نفری فردیس، دارای امکانات بیمارستانی شوند؛ این پروژه در ابتدای دولت مردمی حدود ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که در این دولت تکمیل و تجهیز شد.
عین اللهی از دانشگاه علوم پزشکی البرز به عنوان یکی از دانشگاههای رو به پیشرفت کشور یاد و ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک، این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاههای برتر کشور، مطرح شود.
گفتنی است جمعی از دانشجویان دختر و پسر در دیدار مفصل و سه ساعته وزیر بهداشت، به بیان دیدگاه ها و مشکلات آموزشی، دانشجویی، رفاهی و فرهنگی خود پرداختند.
در این بازدید دکتر شیراوژن، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، رییس و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز دکتر عین اللهی را همراهی کردند.
به گزارش وبدا، عین اللهی همچنین در حاشیه بازدید از این مرکز با اشاره به افتتاح بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی فردیس با حضور رییس جمهور، گفت: این بیمارستان پس از ۱۲ سال افتتاح شد در حالیکه تا دوسال پیش حدود ۵۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در دولت مردمی، تکمیل و تجهیز شد.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام حسین(ع) محمدشهر با ۲۰۵ تخت و فضای مناسب و نیروهای متخصص و متعهد در حال خدمت به مردم است، گفت: کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان توسط یکی از خیرین با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان ساخته شده و توسط وزارت بهداشت در حال تجهیز است که تا یکماه آینده، افتتاح می شود.
وزیر بهداشت ضریب اشغال این بیمارستان را ۸۷ درصد عنوان کرد و گفت: بیمارستان ۳ اتاق عمل دارد که اکثر اعمال ارتوپدی و جراحی در آن انجام می شود. مردم این منطقه عمدتا از اقشار کم درآمد هستند. همچنین در این دولت ۵ دهک اول درآمدی به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند که گام مهمی در تقویت پوشش بیمه و حمایت از مردم به ویژه اقشار کم درآمد است.
وی از بخشهای مختلف این بیمارستان شامل پروژه کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی خیرساز، بخشهای اورژانس، آی سی یو، اتاق عمل و بستری زنان بازدید کرد.
انتهای پیام