اینترنشنال نیوز/قم رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با اشاره به اینکه ظرفیت اجرای طرح کاشت یک میلیارد نهال در ایران فراهم است، گفت: هزینه تولید و کاشت این نهالها در کشور، ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برآورد شده که از دایره اعتبارات دولتی خارج است و استفاده از ظرفیتهای مردمی و بخش خصوصی را میطلبد.
علی علیزاده علی آبادی رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در جلسه کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت که امروز5 دی در سالن جلسات ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار شد، اظهار کرد: از زمانی که نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز شد، اجرای علمی و اصولی این پروژه در دستور کار دولت قرار گرفت و موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع مسئول اجرایی شدن این طرح در کشور شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، وی با بیان اینکه ظرفیت کاشت یک میلیارد درخت در کشور به خوبی فراهم است، اظهار کرد: طی تحقیقات صورت گرفته در سالهای گذشته و با توجه به شرایط اقلیمی کشور این امر دور از دسترس نیست و این ظرفیت به خوبی در کشور وجود دارد.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با بیان اینکه این طرح نباید محدود به همین چهار سال باشد، عنوان کرد: کاشت درخت یک فعالیت تدریجی است و باید برای گسترش فضای سبز در کشور برنامهریزیهای طولانی مدت صورت گیرد.
وی ادامه داد: هزینه تولید و کاشت این نهال ها در کشور ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برآورد شده که از دایره اعتبارات دولتی خارج است و استفاده از ظرفیتهای مردمی و بخش خصوصی را میطلبد.
علیزاده اولویت اول را حفظ منابع طبیعی گذشته دانست و گفت: ایجاد منابع طبیعی و پوشش جنگلی و مرتعی جدید و ماندگار از اهداف دولت در این طرح است و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به نمایندگی از دولت به هیچ عنوان به دنبال آمار و ارقام ساختگی نیست.
وی با بیان این که از تجربیات قبلی در این طرح استفاده میکنیم، اظهار کرد: تجربیات قبلی در رسیدن به هدف نهایی در این طرح بسیار مفید هستند، امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح کمک شایانی به ایجاد منابع طبیعی ماندگار در کشور کرده باشیم.
انتهای پیام