ستاره |سرویس گیاهان و حیوانات –آلبالو یکی از مهمترین و جذابترین محصولات باغبانی در جهان است و در بیشتر مناطق کشور ما میتوان به راحتی درخت آلبالو را در باغچه و باغ پرورش داد. اگر شما هم از نعمت داشتن باغچه در منزل برخودارید، میتوانید نهال آلبالو را خریداری کرده و در منزل پرورش دهید. در این مقاله نحوه کاشت درخت آلبالو در خانه و شریط نگهداری از آن را توضیح میدهیم و به سوالات رایج در زمینه کاشت درخت آلبالو پاسخ خواهیم داد.
مراحل کاشت درخت آلبالو در خانه
۱. انتخاب نهال آلبالو
آلبالو همخانواده گیلاس و جزو گلسرخیان طبقه بندی میشود و ارقام مختلفی دارد. برای کاشت این درخت در منزل میتوانید از ارقام محلی منطقه خود استفاده کنید. در کشور ما در استانهای خراسان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، تهران و اصفهان کاشت آلبالو امکانپذیر است و ارقام آلبالوی بومی این مناطق را میتوانید از قلمه زدن سایر درختان تهیه کنید. همچنین میتوانید از ارقام اصلاح شده موجود در فروشگاههای عرضه محصولات کشاورزی نیز استفاده کنید. ارقامی مانند نهال آلبالو گیسی و نهال آلبالو مجاری پیش رس از دیگر ارقام آلبالو است که میتوانید به کاشت آنها اقدام کنید.
۲. زمان کاشت درخت آلبالو
درخت آلبالو از درختان مقاوم به سرمای زمستان است و چون زمان گلدهی آن دیر است، نسبت به سایر درختان میوه کمتر دچار سرمازدگی میشود. همین مسئله استقبال به کاشت آن را بیشتر کرده است. بهترین زمان کاشت آلبالو در خانه در بازه نیمه آبان تا نیمه دی ماه است.
۳. نحوه کاشت نهال آلبالو در خانه و مراقبتهای لازم
گودالی را در باغچه یا فضای باغ آماده کنید. برای اندازه این گودال، نمیتوان عدد دقیقی گفت، ولی به طور کلی اندازه گودال را حدود دو تا سه برابر عرض و طول ریشه در نظر گرفته و آن را حفر کنید. هرچه گودالی که حفر میکنید، بزرگتر باشد، به شما این امکان را میدهد که بهراحتی نهال را درون آن قرار دهید و همچنین شروع رشد ریشه راحتتر میشود، اما یادتان باشد گودال را بیش از حد عمیق یا کمعمق حفر نکنید.
سپس ریشه نهال را به آرامی در گودالی که آماده کردهاید، به صورت عمودی و بدون فشار آوردن به ریشهها قرار دهید و داخل گودال را با همان خاکی که خارج کردهاید همراه با مقداری کمپوست، خاکبرگ یا کود، ترکیب و پر کنید.
بلافاصله بعد از کاشت، نهال را آبیاری کنید و این کار را مجددا چند ساعت بعد نیز تکرار کنید تا نهال به خوبی در خاک استقرار پیدا کنید.
شرایط پرورش و نگهداری آلبالو
۱) خاک مناسب برای کاشت آلبالو
درخت آلبالو در انواع خاک که زهکشی مناسب و حاصلخیزی کافی داشته باشد، رشد میکند. با این وجود بهترین خاک برای پرورش این گیاه رسی مخلوط با کود و خاکبرگ است.
۲) میزان و نحوه آبیاری درخت آلبالو
آلبالو تا حدودی به خشکی مقاوم است، ولی باید مراقب باشید گیاه مدت زیادی خشکی نبیند. این درخت مخصوصا در فصل تابستان نیاز به آبیاری منظم و عمقی دارد. درختان جوان را باید زمانی که سطح خاک خشک شد آبیاری کنید. در طی فصل تابستان میتواند حدود ۳-۲ مرتبه آبیاری در هفته لازم باشد، اما درختان بالغ بزرگ را میتوانید یک بار در هفته آبیاری کنید. همچنین عمق آبیاری باید در حدی باشد که حداقل یک متر از خاک را به شکل عمودی به خوبی مرطوب کند و محدوده آبیاری بهتر است که حتما در سایهانداز درخت باشد.
۳) نور لازم برای درخت آلبالو
درخت آلبالو برای رشد کافی و تولید میوههای سرخ و شیرین نیاز به وجود نور مستقیم آفتاب حداقل به مدت ۶ تا ۸ ساعت در روز دارد. کاشت درخت آلبالو در سایه یا در محلی که نور کافی خورشید وجود نداشته باشد، باعث عدم تولید میوه یا تولید میوههای ریز و ترش میشود.
۴) دمای مناسب برای کاشت آلبالو در خانه
آلبالو از درختان به سرما مقاوم است و برای شکوفهدهی نیاز به ۵۰۰ تا ۱۲۰۰ساعت سرمای زیر ۷ درجه سانتیگراد دارد. با کاشت این درخت در باغچه و فضای باز در فصل پاییز سرمای زمستانه مورد نیاز گیاه تامین میشود.
۵) آفات و بیماریها
آفت این گیاه مگس گیلاس است که برای نابودی آن میتوانید از آفت کشها استفاده کنید و از مهمترین بیماریهای آلبالو شانکر باکتریایی درختان هستهدار و پوسیدگی آرمیلاریایی ریشه است.
۶) نحوه هرس
درخت آلبالو نیاز چندانی به هرس ندارد و فقط باید در طول فصل رشد، شاخههای خشک و شکسته گیاه را هرس کنید.
۷) نیاز کودی درخت آلبالو
همانند سایر درختان میوه، آلبالو نیز برای رشد بهینه و تولید میوه باکیفیت نیاز به کوددهی به ویژه کودهای پتاسه و دارد. برای تشخیص میزان و مقدار کود مورد نیاز باید اولا به رشد شاخهها توجه کنید و همچنین علائم کمبود عناصر غذایی درخت را بشناسید. بیشتر علائم کمبود از شکل و رنگ برگهای گیاه مشخص خواهد بود. درخت آلبالویی که رشد سالانه شاخههای آن کمتر از ۲۰ سانتیمتر است حتما باید کوددهی شود تا رشد آن تحریک شود. کود پتاسه، کودهای میکرو و ماکرو برای کوددهی مناسب هستند.
تکثیر درخت آلبالو
درخت آلبالو به روشهای کاشت بذر، ازدیاد پاجوش، قلمه زدن و پیوند تکثیر میشود. در بیشتر مناطق کشور ما تکثیر درخت آلبالو از طریق قلمه و پیوند روی دیگر درختان آلبالو صورت میگیرد. میوههای درختانی که بر روی این پایهها قرار دارند دارای مرغوبیت فراوانی هستند و میزان سازگاری پایه و پیوندک نیز بسیار زیاد است. آلبالوهای بومی اغلب به روش پاجوش کاشته میشوند و آلبالو گیسی و مجارستانی به روش پیوند با پایه محلب (آلبالوی تلخ) و پیوند شکمی تکثیر میشود.
درخت آلبالو بعد از چند سال میوه میدهد؟
درخت آلبالو در شرایط مناسب بعد از سه تا پنج سال تولید میوه میکند. معمولا میوههای آلبالو در شاخههای یک ساله رشد میکنند و هرچه از عمر درخت میگذرد میوهدهی آن کم میشود. در حدود ۱۰۰ روز بعد از گلدهی و در آمدن شکوفههای آلبالو، میوه این درخت میرسد. اگر ارقام بومی آلبالو را برای کاشت درخت آلبالو در خانه انتخاب کردهاید، زمان گلدهی نیمه دوم فروردین و زمان رسیدن میوه اوایل تیرماه است و شما میتوانید از های دست پروده خودتان نهایت استفاده و لذت را ببرید.
یک نهال آلبالو بعد از سه تا پنج سال به میوه میرسد و میتواند یک درخت ماندگار در منزل شما باشد. عمر درختان آلبالو در شرایط محیطی مناسب ۲۵ تا ۳۵سال است. امیدواریم مطالعه این مقاله برایتان مفید واقع شده باشد و پاسخ سوالات خود را در مورد نحوه کاشت درخت آلبالو در منزل دریافت کرده باشید.
اگر شما نیز تجربهای درباره سایر کاشت درختان میوه در منزل دارید، لطفا آن را از طریق ارسال نظرات با ما و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید. اگر محصولات غذایی ارگانیک و خانگی را ترجیح میدهید و به کاشت انواع میوهها علاقه منمدید پیشنهادمیکنیم را نیز دآلبالو از درختان مثمری است که بیشترین شباهت را به درخت گیلاس از نظر شکل و اندازه دارد با این تفاوت که میوه آن کوچکتر از گیلاس است و طعم ترشی نیز دارد که به صورت گرد و کروی به رنگ قرمز تیره بر روی شاخ و برگ گیاه ظاهر میشود؛ در بیشتر مناطق رشد میکند و از رشد آسان و سریعی نیز برخوردار است طوریکه از سال چهارم و پنجم شروع به باردهی میکند که از باردهی بالایی نیز برخوردار است.
برای رشد علاوه بر نور خورشید نیاز به ، آبیاری منظم و دمای مناسب به همراه کود دهی و هرس به موقع دارد. از میوهاین گیاه علاوه بر تازه خوری برای تهیه کمپوت، آبمیوه طبیعی، شربت و … نیز استفاده میکنند که تراز تجاری بالایی دارد و از طریق بذر، پیوند و پاجوش تکثیر میشود که عمر اقتصادی آن به بیش از 30 سال نیز میرسد.
مشخصات گیاهی کامل درخت آلبالو:
آلبالو از درختان مثمر و خوشطعم فصل تابستان به شماره می رود که میوهای گرد و کروی مانند همچون گیلاس به رنگ سرخ آلبالویی دارد که دارای طعم ترش و تا حدودی ملس است که از آن علاوه بر مصرف خوراکی و تازه برای تهیه مربا، شربت، ژله و …. نیز استفاده میکنند. میوهاین گیاه بسیار گوشتی و در عین حال آبدار است که درست در مرکز آن هسته به نسبت بزرگ سفت و سختی به صورت کروی قرار دارد که مصرف خوراکی ندارد. میوه آلبالو به صورت خوشهای و همچون گوشواره بر روی شاخ و برگ گیاه ظاهر میشود که دارای برگهای سبز رنگی با شیارهای ظریف است.
خواص بسیاری دارد طوریکه در پیشگیری از بیماری روماتیسم، کاهش چربی، بیماریهای قلبی و عروقی، کم خونی، بیخوابی، درمان استرس و …. موثر است. توجه داشته باشید که آن دسته از میوه آلبالو که به رنگ سرخ است و بر روی آن لکههای قهوهای دیده میشود به معنی این است که در حال فاسدشدن است.
آلبالو در اصل بومی مناطقی از جنوب غربی آسیا و اروپا است که امروزه در بیشتر مناطق به خصوص ایران آن را کاشت میکنند طوریکه کشور ایران در رده ششم تولید و کاشت آلبالو در جهان قرار دارد که دارای واریته های مختلفی است. عمر اقتصادی این گیاه 25 تا 35 سال تخمین زده شده است که البته ممکن است بیشتر و کمتر نیز بسته به شرایط اقلیمی و … شود که دارای ریشهای سطحی است به همین دلیل نمیتواند آب را از اعماق زمین دریافت کند بنابراین به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد.
مهم ترین کشور های تولید کننده های آلبالو در جهان به ترتیب کشور های آلمان، ایتالیا و آمریکا هستند. توجه داشته باشید که درخت آلبالو بیشترین شباهت را به درخت گیلاس دارد با این تفاوت که حجم کمتری از فضای مورد کاشت را اشغال میکند و میوه آن نیز کوچکتر از گیلاس است طوریکه وزن هر میوه آن بین 4 تا 5 گرم است.
شکوفه دهی درخت آلبالو
شاخههای نرمی دارد که گلهای کوچک چند گلبرگی ای زیبایی دارد که در فصل بهار شکوفه میدهد و منظره زیبایی را نمایان میکند که برای رشد و میوه دهی نیاز به تلقیح ندارد چرا که خود گرده افشان است حتی درخت آلبالو میتواند درخت گیلاس را نیز تلقیح و گرده افشانی آن را نیز انجام دهد. گیاهی خزان پذیر است طوریکه با شروع فصل پاییز برگهای لوزی مانند این گیاه تغییر رنگ میدهد و در نهایت میریزد. توجه داشته باشید که گلهای این گیاه نسبت به سایر درختان هستهدار دیرتر باز میشوند.
ارتفاع درخت خزان پذیر آلبالو بین 3 تا 10 متر متغیر است و بین 25 تا 35 سال بار می دهد. نسبت به گیلاس مقاومت بیشتری به خاک های مرطوب دارد. ریشه هایش نسبتا سطحی است و حداکثر عمق آن می تواند تا حدود 5.1 متر می باشد، به همین علت نمی تواند آب را از عمق خاک جذب کند.
انواع درخت آلبالو:
سه نوع درخت آلبالو وجود دارد: آلبالو مجاری، آلبالو محلی، آلبالوی گیسی
درخت آلبالو دارای واریته های زیادی است که برخی از مهمترین واریته های این درخت به قرار زیر هستند.
آلبالو مجاری سیگانی:
آلبالو مجاری سیگانی میوهای گرد و درشت به رنگ قرمز تیره دارد که دارای طعم ملسی است و از ارقام اصلاح شده پیوندی به شمار می رود که از سال پنج شروع به باردهی میکند و از باردهی بالایی نیز برخوردار است.
آلبالو محلی:
آلبالو محلی به رنگ قرمز تیره است که مزه به نسبت ترش و دلچسبی دارد که در سایز کوچک و ریز رشد میکند که عمر اقتصادی بالای 30 سال دارد و در بیشتر مناطق رشد میکند.
آلبالو گیسی:
آلبالو گیسی مزه ترشی دارد که به صورت خوشهای و تجمیع شده بر روی شاخه گیاه ظاهر میشود که میوه آن در سایز کوچک رشد میکند، از باردهی بالایی نیز برخوردار است که از میوه آن استفادههای مختلفی علاوه بر تازه خوری میکنند.
میوه درخت آلبالو
آلبالو مجاری پیش رس:
آلبالو مجاری پیش رس میوهای گرد و کروی به رنگ قرمز تیره دارد که از آن برای تهیه کمپوت، مربا و … استفاده میکنند که از واریته های زودرس یا پیش رس به شمار می رود که در بیشتر مناطق رشد میکند.
آلبالو مجارستانی دیررس:
آلبالو مجارستانی دیررس همانطور که از نامش پیداست نوعی آلبالو دیررس به شمار می رود که بومی مناطقی از مجارستان است؛ میوه درشتی با دم کوتاه دارد که گلدهی دیرتری را نسبت به سایر واریته ها تجربه میکند که ارتفاع آن به 8 متر نیز میرسد. طعم شیرینی دارد، میوه این گیاه به رنگ قرمز و سرخ است.
آلبالو مورلو:
آلبالو مورلو در سایز درشت رشد میکند که ظاهری گرد و تا حدودی کروی مانند دارد که در اواخر فصل بهار میوه آن میرسد که از آن برای تهیه مربا، تازه خوری و کمپوت استفاده میکنند.
آلبالو بوترمو:
از این نوع آلبالو بیشتر برای تهیه کمپوت استفاده میکنند که رنگ تیره تری نسبت به سایر واریته ها دارد که در سایز درشت و به صورت گرد و کروی ظاهر میشود که میوه آن در انتهای فصل بهار میرسد و از باردهی بالایی نیز برخوردار است که خواص بسیاری دارد.
آلبالو مونت مورنسی:
از این نوع آلبالو برای تهیه مربا، تازه خوری و کمپوت استفاده میکنند که دم کوتاهی دارد و دارای ظاهری گرد و کروی مانند است که در سایز درشت رشد میکند، از باردهی خوبی برخوردار است که عمر اقتصادی آن به بیش از 30 سال میرسد، میوه آن در اواخر فصل بهار میرسد.
درخت آلبالو
روشهای تکثیر درخت آلبالو:
درخت آلبالو از دو طریق بذر، پاجوش و پیوند تکثیر میشود.
کاشت بذری درخت آلبالو:
در کشت بذری هسته آلبالو را از میوه آن جدا کنید و این کار را با دست خود انجام دهید چرا که بزاق دهان مانع از رشد هسته میشود. پس از جدا سازی هسته آن را خوب بشویید و با مقدار خاک غنی و سبک در درون دستمال کاغذی بگذارید و به مدت دو تا سه ماه در دمای مناسب در یخچال نگهداری کنید تا دوره سرما دهی خود را طی کند و طی این مدت به بذر خود سر بزنید و به محض مشاهده نشانههایی از جوانه زنی آن را از یخچال خارج کنید و یک گلدان در ابعاد و عمق مناسب تهیه و با خاک مناسب آن را پر کنید و بذر گیاه را در عمق مناسبی از خاک مورد کشت بکارید و روی آن را با خاک نرم و غنی بپوشانید و در نهایت گیاه را آبیاری و تا زمان جوانه زنی آن را مرطوب نگه دارید که پس از گذشت مدتی بذر گیاه جوانه می زند، زمانی که گیاه جوانه زد و کمی رشد کرد آن را به گلدان بزرگتر و در نهایت نهال به دست آمده را به زمین اصلی برای کاشت منتقل کنید. توجه داشته باشید که شما میتوانید در فصل پاییز بذر گیاه را به صورت مستقیم در زمین اصلی بکارید تا دوره سرما دهی خود را به طور طبیعی طی کند که با گرم شدن هوا در فصل بهار جوانه می زند و شروع به رشد میکند.
کاشت پاجوش درخت آلبالو:
در کنار درخت آلبالو پاجوش های زیادی رشد میکند که شما میتوانید آنها را از زمین جا به جا کنید برای این منظور با استفاده از بیل اطراف پاجوش را خالی و خاک آن را نرم و پاجوش را از زمین خارج کنید، گودالی در محل مورد کشت ایجاد کنید و پاجوش را درست در مرکز گیاه بکارید و سپس با خاک اطراف گیاه را پر کنید و در نهایت گیاه را آبیاری کنید.
کاشت پیوند درخت آلبالو:
پیوند زدن روش دیگر ازدیاد درخت آلبالو به شمار می رود که میتوانید از آن برای تکثیر درخت آلبالو استفاده کنید که به طرق مختلفی انجام میشود که زمان پیوند زدن آن در فصل زمستان و پاییز است..
درخت آلبالو
شرایط اکولوژیک رشد درخت آلبالو:
ارتفاع:
ارتفاع درخت آلبالو بسته به شرایط اقلیمی از 3 متر شروع و تا 10 متر و بیشتر نیز ادامه پیدا میکند.
نور:
گیاهی آفتاب دوست به شمار می رود که حداقل به 5 ساعت نور خورشید در روز برای رشد نیاز دارد که در صورت عدم دریافت نور مناسب گل یا میوه نمیدهد و یا مزه میوه آن ترش میشود، بنابراین درخت آلبالو را در مکانی بکارید که حداقل 5 ساعت نور خورشید به آن بتابد.
دما :
آلبالو برای رشد تابستانهای خنک را دوست دارد که تا دمای زیر 7 درجه را تحمل و به رشد خود ادامه میدهد. آلبالو خیلی در معرض سرمازدگی نیست و 600 تا 1600 ساعت سرمای زیر 7 درجه سانتی گراد به آن آسیبی وارد نمی کند.
تابستان های خنک را دوست دارد و ریشه اش به خاک های مرطوب مقاومت خوبی نشان داده است. کاشتن زردآلو در مناطق خیلی گرم توصیه نمی شود.
برای داشتن محصولی بهتر میتوانید از ، استفاده کنید.
خاک:
در گستره وسیعی از خاکها رشد میکند ولی خاکهای مرطوب و غنی را بیشتر برای رشد و نمو میپسندد، خاکهای لومی و رسی نیز برای رشد این گیاه مناسب هستند. آلبالو در خاک های شور و قلیایی هم رشد می کند.
آبیاری:
برای رشد به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد که نسبت به کم آبی تا حدودی مقاوم است.
فاصله کاشت:
فاصله کاشت درخت آلبالو از یکدیگر با توجه به واریته های مختلف بین 4 تا 6 متر و فاصله بین ردیفها 3 تا 5 متر است.
هرس درخت آلبالو
زمان و مقدار کود دهی به درخت آلبالو:
درخت آلبالو برای رشد و نمو نیاز به کود و همچنین سایر سموم شیمایی دارد تا بتواند رشد کند و میوه با کیفیتی را تولید و روانه بازار مصرف کند که میتوانید برای تغذیه گیاه از کود پوسیده دامی به صورت چالکود نیز استفاده کنید. امروز استفاده از کودهای شیمیایی سبب افزایش گلدهی، باردهی، کیفیت میوه و … میشود که در این زمینه بر اساس نوع واریته میتوانید با فروشگاه پوپونیک تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را در این زمینه راهنمایی کنند.
آفات و بیماری های رایج و روشهای مبارزه با آفات درخت آلبالو:
به هنگام ایجاد باغ آلبالو توجه داشته باشید که کاشت درخت در بستر نامناسب و استفاده از خاکهای نادرست در کنار عدم آگاهی از کودهای شیمیایی و همچنین دامی پوسیده، آبیاری نامناسب، استفاده نادرست از حشره کش ها و دیگر سموم شیمیایی سبب میشود تا شما نتوانید به درستی آفات درخت آلبالو را کنترل کنید و در نتیجه درخت از بین می رود که ما در این بخش صرفاً به معرفی آفات و بیماری های درخت آلبالو خواهیم پرداخت پس در ادامه مطلب با معرفی آفات و بیماری های درخت آلبالو همراه ما باشید.
مگس گیلاس و آلبالو:
همانطور که از نامش پیداست نام نوعی حشره است و از بارزترین آفات درخت گیلاس و آلبالو به شمار می رود که تا حدود 70 درصد به میوه محصول خسارت وارد میکند. این حشره با تخمگذاری که بر روی میوه گیاه انجام میدهد باعث کرمی شدن میوه میشود که برای مبارزه میتوانید از سموم شیمیایی به همراه روشهای فیزیکی مبارزه استفاده کنید.
شانکر باکتریایی:
توجه داشته باشید که برای ایجاد این بیماری آب و هوای مرطوب و همچنین سرد نقش دارد که برای مبارزه با آن میتوانید از عملیات زراعی مناسب استفاده کنید.
درخت آلبالو
روش های هرس درخت آلبالو:
توجه داشته باشید که هرس باعث رشد بهتر گیاه میشود بنابراین باید هر ساله درخت را هرس و شاخههای اضافه آن را از یکدیگر جدا کنید و توجه داشته باشید که درخت آلبالویی که باروری کافی دارد را معمولاً هرس نمیکنند, بنابراین به هنگام هرس فقط شاخههای ضعیف و بیمار را از درخت جدا کنید تا درخت بتواند نفس بکشد.
هرس برای آلبالو هایی که باروری کافی دارند انجام نمی شود. شاخه های بیمار و شکسته باید از درخت جدا شوند و مابقی شاخه ها حفظ شوند.
درخت آلبالو
نحوه برداشت میوه درخت آلبالو:
به هنگام برداشت میوه آلبالو ابتدا یک سبد آماده کنید و سپس با دست خود میوه را از ساقه گیاه که معمولاً به صورت گوشواره و دوتایی ظاهر میشود جدا کنید و پس از جدا سازی آن را در داخل سبد بریزید و به همین منوال به کار برداشت میوه آلبالو ادامه دهید.
کاربرد میوه درخت آلبالو:
از میوه درخت آلبالو علاوه بر تازه خوری استفادههای دیگری به قرار زیر میکنند.
- برای تهیه مربا آلبالو از آن استفاده میکنند.
- بسیاری از افراد آلبالو را در یخچال فریز میکنند و در فصل زمستان آن را با نمک میل میکنند.
- برای تهیه شربت آلبالو از آن استفاده میکنند.
- در تهیه آبمیوه تازه کاربرد دارد.
- برای تهیه ژله از آن استفاده میکنند.
- برای تهیه کمپوت کاربرد دارد.
از دیرباز باغداری و پرورش درختان تنها راه نجات آدمیان بوده است ! زیرا در طول تاریخ بارها شاهد آن بوده ایم که هر گاه هرشخصی ، دچار گرفتاری مالی شده است ، به کشاورزی و امر باغداری و فروش نهال ؛ پناه آورده است ! مهندسین ما هم با بیش از 30 سال تجربه در زمینه ی باغداری، کشاورزی و تحقیقات علمی، آماده ی رساندن بهترین نهال ها به شما عزیزان هستیم
سخن پایانی:
برای ایجاد باغ آلبالو دانستن برخی نکات منجمله نحوه کاشت بذر، میزان و نوع آبیاری، استفاده درست از خاک، محل کاشت بذر و ، نور خورشید و … در کنار استفاده درست و به جا از کود پوسیده دامی و سایر سموم شیمیایی لازم و ضروری است چرا که دانستن نکات کاشت سبب افزایش باردهی و کیفیت میوه محصول میشود. آلبالو از جمله درختان مثمری است که میوه گرد و کروی مانندی دارد که دارای مزه ترش و ملسی است که برای تهیه مربا، تازه خوری، کمپوت، آلبالو و … از آن استفاده میکنند که علاوه بر آن خاصیت دارویی و درمانی زیادی نیز دارد که ما در این مقاله صرفاً به نحوه کاشت تا برداشت درخت آلبالو به صورت خلاصه پرداختیم، اگر شما نیز تجربه کاشت درخت آلبالو را دارید نقطه نظرات، دیدگاهها و تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان پوپونیک به اشتراک بگذارید.