ارائه ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی به هر مددجو توسط کمیته امداد اصفهان

اصفهان | تسهیلات اشتغال | کمیته امداد

به گزارش اینترنشنال نیوز از اصفهان، کریم زارع در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان اظهار کرد: کمیته امداد در ۱۴ اسفند سال ۵۷ جز اولین نهادی بود که به دستور امام خمینی با هدف کمک به مستضعفین و محرومان جامعه تشکیل شد.

وی افزود: در این سالها با توجه به شرایط کشور، این نهاد به رشد و بالندگی رسیده است و در حال حاضر با رویکرد توانسازی خانواده‌های نیازمند و بازگشت آنها به چرخه زندگی معمولی ارائه خدمت می دهد و این رویکرد را با استفاده ظرفیتهای حاکمیتی و به ویژه کمک های مردمی اجرایی می کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه در راستای توانمندسازی مددجویان در حال حاضر بیشتر از۱۲۰ خدمت در ۱۸ نوع کلی تعریف شده است، تاکید کرد: در استان اصفهان، ۱۲۲ هزار خانواده با جمعیت کلی حدود ۲۵۰ هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره می برند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن در سال تقریبا  ۱۵۰ هزار نفر از خدمات مقطعی و موردی زیر پوشش ما قرار گرفته و در زمینه اشتغال، مسکن، درمان ارائه خدمت می گیرند.

سهم ۳۰ درصدی کمیته امداد اصفهان در ایجاد مشاغل خُرد و خانگی

زارع با اشاره به اینکه عمده ترین خدماتی که کمیته امداد ارائه می دهد ایجاد شغل و توان مندسازی در بُعد اقتصادی خانواده ها است، تاکید کرد: می توان گفت کمیته امداد با سهم ۳۰ درصدی در ایجاد مشاغل خُرد و خانگی یکی از موثرترین دستگاه کشور در ایجاد مشاغل محسوب می شود.

وی ادامه داد: سعی ما این است که از دوران نوجوانی  استعداد یابی و مشاوره آموزشی مددجویان انجام شود و در این زمینه با سازمان فنی حرفه ای  هماهنگ هستیم تا مددجویان با توجه به توانایی فردی خود در حرفه مورد نظرشان آموزش و مهارت اخذ کنند و مدرک لازم را یافت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان تاکید کرد: مبلغ ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی برای هر فرد، در فاصله زمانی سه تا پنج سال مد نظر گرفته  است.

کمیته امداد پایدارترین مشاغل کشور را دارد

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد پایدارترین مشاغل درکشور را دارد، گفت: طبق صحت سنجی انجام شده سال گذشته صحت و پایداری مشاغل کمیته بیش از۹۶ درصد در کشور و استان بوده است و در جذب منابع بانکی که بیشترین سهم را در استان داشته است ضمن اینکه بیش از ۱۶ هزار فرصت شغلی با همین صحت سنجی در استان اصفهان ایجاد کرده است.

زارع با اشاره به اینکه  توانمندسازی ازدواج با رویکرد ترویج ازدواج آسان در دو بخش تهیه جهیزیه و بخش آموزش و مشاوره انجام گرفته است، گفت: در سه سال گذشته ما صف انتظار برای دریافت جهیزیه را نداشته ایم به گونه‌ای که هر نو عروسی بعد از دو هفته از زمان عقد نامه، پنج قلم اساسی لوازم خانگی شامل یخچال، تلویزیون، ماشین لباس شویی  جارو برقی و اجاق گاز  دریافت می کند و در شهرستانها ممکن است چند قلم به این کالاها افزود شود.

حق انتخاب نوعروسان برای انتخاب جهیزیه

وی ادامه داد: اخیرا برای تنوع و دادن حق انتخاب به نوعروسان قراردادهایی با دیجی کالا و باسلام با مبلغی خاص بسته شده است که مددجو با توجه به همان مبلغ مورد نظر اقلام مورد نظر خور را انتخاب می کند و از سال گذشته تا کنون ۷۰۰ نفر با این روش جهیزیه خود را انتخاب کردند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان تاکید کرد: یکی از مهمترین خدمات توانمند سازی، خدمات مشاوره است که با ایجاد کلینیک تخصصی راه زندگی (رُز ) در سطح کشورو استان با بهره گیری از متخصصان مشاوره و روانشناسی در زمینه های مختلف به مددجویان ارائه خدمت می دهد که شعبه مرکزی این کلینیک در اصفهان در خیابان سروش قراردارد.