تفاوت کلید حرارتی و بی متال چیست؟

مشخصات رله اضافه ‌بار حرارتی (بیمتال)

برای بررسی تفاوت کلید حرارتی و بیمتال، ابتدا بایستی اندکی شناخت، پیرامون هر دو پیدا کنیم که در ادامه به این موضوع می‌پردازیم. بیمتال به صورت سری در مدار قرارگرفته و قطعه‌ای برقی است که در برابر اضافه ‌بار، جهت حفاظت از موتورها در تابلوهای برقی به کار رفته و نوعی  رله‌ حفاظتی به شمار می‌رود. این محصول را با نام‌های دیگری همچون رله‌ اضافه بار، رله‌ اضافه بار حرارتی و نیز رله‌ حرارتی بی‌متال می‌شناسند.

ساختمان

اختلاف ضریب انبساط طولی دو فلز، اساس کار بی متال است؛ به شکلی که دو فلز در اثر عبور جریان اضافه بار، گرم شده و طول آنان بیشتر می‌شود. دو فلز در این حالت به سمت فلزی که ضریب انبساط طولی کمتری را دارد، خم می‌شوند؛ حرکت هر یک از بیمتال‌ها به یک اهرم فشار می‌آورد و در نتیجه، این خم شدن با جا به ‌جایی هر کدام از این اهرم‌ها، شاهد تغییر وضعیت میکروسوئیچی که کنتاکت تبدیل باز و بسته را دارد، هستیم و مدار و مسیر عبور جریانی که قطع شده است، باز می‌شود.

درصورتیکه بی متال احساس بار اضافه کند، فرمان قطع به کلید بالادست خود و یا کنتاکتور می‌دهد. در دماهایی از ۲۰- تا ۶۰+ درجه‌ سانتی‌ گراد، شرایط عملکردی آنان متغیر است.

مزایایی که بی‌متال دارد، به شرح زیر است:

» هرچقدر که جریان بیشتر باشد، حساسیت بی متال بیشتر می‌شود.

» اگر در کمتر از ۲ ثانیه، جریان عبوری از مدار به ۱۰ برابر جریان نامی برسد، مدار قطع می‌شود.

حساس بودن نسبت به درجه حرارت، می‌تواند از معایب بیمتال باشد.

مشخصات کلید حرارتی

تجهیزات حفاظتی تشکیل ‌شده از بیمتال و فیوز مینیاتوری، کلیدحرارتی را تشکیل داده که موتور را با این قطعه می‌توانیم در مقابل اضافه بار و اتصال کوتاه بصورت همزمان محفاظت نماییم. در صورت ایجاد اتصال کوتاه یا اضافه بار، کلید‌های حرارتی منبع الکتروموتور را قطع می‌کند.

مشخصات کلیدهای حرارتی به این شکل بیان خواهد شد:

» برای کنترل دستی، دارای کلید ۰ و ۱ و یا شاسی قطع و وصل است.

» دارای درجه‌ تنظیم جریان، مانند بیمتال‌ها است که درجه‌ آنان، معمولاً ۱۰ درصد بیشتر از جریان نامی موتور است.

» دارای کلید تست برای تست سالم بودن کلید است.

» دارای ۳ فاز قدرت که خروجی آن به موتور و ورودی آن به برق متصل است.

مزایای کلید حرارتی و الکتروشتاب نیز به شکل زیر است:

»» قدرت قطع بالایی را دارند.

»» بدون قطعی در برابر بارهای لحظه‌ای، مقاومت بالایی دارند.

»» مورد استفاده جهت مدارات جریان بالا هستند.

»» رنجه‌ای گسترده‌ دارند.

»» قابلیت فرمان پذیری و کنترل دارند.

در آنها امکان تنظیمات دقیق در مورد هر یک از پارامترهای الکتریکی، وجود دارد.

کلید محافظ موتور یا کلید حرارتی، از بهترین‌های محافظ موتور است و تنها اشکال آن، تولید تا بازه‌ ۱۲۵ آمپراست.

 در ادامه کاربردهای اصلی کلید حرارتی را به صورت زیر است:

»» در برابر انواع خطاهای الکتریکی از موتور الکتریکی حفاظت می‌کند.

برای اضافه بار مغناطیسی و حرارتی، حفاظت قابل تنظیم دارد.

ایجاد کردن تأخیر حرارتی به‌منظور روشن شدن موتور که در اثر اضافه بار داغ می‌شود.

مهمترین تفاوت رله حرارتی با کلید حرارتی

کلیدهای حرارتی شبیه به بیمتال‌ها، عملکردی تقریبا مشابه را دارند و کار حفاظت در مقابل بالا و پایین شدن‌ها و مشکلات جریان را انجام می‌دهند. درست مثل بی متال؛ ولی در مجموع تفاوت‌هایی بین کلید حرارتی و بیمتال وجود داشته که سبب بهتر بودن کلیدهای حرارتی نسبت به بی‌متال‌ها شده است و همین‌طور ضریب امنیت آنان را بالاتر از بی‌متال برده است که در ادامه به این تفاوت‌ها می‌پردازیم:

»» مدار فرمان را بیمتال از طریق پیج‌های ۹۵ – ۹۶  قطع می‌کند؛ ولی کلید حرارتی ۳ فاز مدار قدرت را مستقیماً قطع کرده و سبب قطع نمودن موتور می‌گردد.

»» کلید حرارتی، هم از جریان مغناطیسی و هم از جریان حراتی محافظت می‌کند و این در صورتی است که بیمتال‌ها، تنها جریان حرارتی را حافظت خواهند کرد.

اما برای درک جریان مغناطیسی و جریان حرارتی و تفاوت آنان با یکدیگر، باید گفت: وقتی در اثر تحمل بار اضافه، یک الکتروموتور جریانش بالا برود، موتور داغ خواهد کرد که آن را بالا رفتن جریان حرارتی می‌گویند و درست زمانی که در اثر اتصال کوتاه بین اتصال بدنه و فاز، اتصال کوتاه بین دو فاز و یا همین‌طور فاز و نول، الکتروموتور داغ کند، می‌گویند جریان مغناطیسی بالا رفته است. در این مقاله همان‌طور که از عنوان آن خواندید قرار است خیلی مختصر در مورد تفاوت بی متال و کلید حرارتی با هم صحبت کنیم. حتما همراه الکتروشایلی باشید تا در پایان نتیجه خوب و کاربردی از این نوشته داشته باشیم.

تعریف کلید حرارتی

نخست برویم به سراغ تعریف کلید حرارتی. کلیدهای حرارتی را تشکیل از دو تجهیز مهم می‌دانند. از جمله فیوز مینیاتوری و بی متال. نام دیگر کلید حرارتی، کلید محافظ موتور یا MPCB است. وظیفه اصلی آن حفاظت از موتور در مقابل جریان اضافه بار بوده و به عبارت دیگر چون ماهیت کلید دارد، وظیفه قطع و وصل کردن را نیز بر عهده دارد.

ساختمان کلیدهای حرارتی به گونه‌ای طراحی شده است که دارای سه تیغه هستند. در اطراف تیغه‌ها سیم حامل جریان به دور آن پیچیده شده است. عملکرد آن به این صورت است که در اثر عبور جریان اضافه بار حرارت به بی متال منتقل می‌شود و این امر باعث می‌شود تیغه خم شود. حرکت و جابه‌جا شدن بی متال‌ها موجب جا به جا شدن اهرم‌ها می‌شود و با جابه‌جا شدن اهرم، یک میکرو سوئیچ که دارای کنتاکت تبدیل باز و بسته است تغییر وضعیت می‌دهد و مدار فرمان را قطع می‌کند.

بی متال چیست؟

برای حفاظت از موتور در مقابل جریان اضافه بار باید از بی متال‌ها یا کلیدهای حرارتی  استفاده کنید. کار بی متال‌ها بر اساس دو فلز است. این دو فلز با عبور جریان از بی متال‌ها گرم شده و با این کار موجب افزایش طول فلزها می‌شوند. دو فلز با هم به سمت فلزی که ضریب انبساط طولی کمتری دارد خم می‌شود. در نتیجه مسیر عبور جریان کنتاکت‌ها باز و مدار قطع می‌شود.

تفاوت کلید حرارتی و بی متال

کلیدهای حرارتی یک قابلیت بیشتر نسبت به بی متال‌ها را دارا هستند. کلیدهای حرارتی علاوه بر اینکه به عنوان یک کلید موتور در مقابل جریان اضافه بار محافظت می‌کنند، وظیفه حفاظت از موتور در اتصال کوتاه را نیز بر عهده دارد. ( به سه روش می‌توانید موتور را به منبع تغذیه متصل کنید و اگر روش مستقیم را انتخاب کرده‌اید می‌توانید کنتاکتور و فیوز را تعبیه نکنید که این امر کاهش هزینه زیادی را به همراه خواهد داشت. ) به عبارت دیگر چون ماهیت کلید دارند، قطع و وصل کردن را بر عهده دارند. در حالی‌که بی متال‌ها فقط نقش حفاظت موتور را به عهده دارند. کلیدهای حرارتی نقش‌های بیشتری را به عهده دارند و این دقیقا تفاوت کلید حرارتی و بی متال است.

مزایای کلید حرارتی

1.کلید حرارتی قابل قطع و وصل زیر بار است.

2.دارای شستی قطع و وصل یا کلید ۰-۱ ، جهت کنترل دستی است.
3.دارای کلید تست، جهت تست سالم بودن کلید حرارتی است.

4.امکان اتصال کنتاکت کمکی، کنتاکت خطا و رله شنت تریپ را دارد.
5.در صورت ایجاد اضافه بار، موتور را مستقیم قطع می‌کند و نیاز به کنتاکتور جهت فرمان دادن نیست.

6.کلید حرارتی دارای درجه تنظیم جریان جهت تنظیم دقیق آمپر در یک بازه است.

روش نصب کلید حرارتی

جهت نصب کلید حرارتی، ورودی برق سه فاز را به ترمینال‌های ورودی کلید داده و از ترمینال‌های خروجی آن به پلاتین‌های قدرت کنتاکتور وصل می‌کنیم. سپس خروجی ترمینال‌های قدرت کنتاکتور را به تخته کلم موتور ارتباط دهید. برای تقویت حفاظت می‌توانید کنتاکت کمکی فرمان را بر روی کلید حرارتی نصب کنید و آن را در مسیر مدار فرمان قرار دهید.

کنتاکت کمکی کلید حرارتی

کنتاکت کمکی یکی از تجهیزات جانبی کلید حرارتی است. کاربرد کنتاکت کمکی در مدار فرمان و مانیتورینگ بوده و به دو صورت نصب از بالا و بغل طراحی شده است. ساختار کنتاکت کمکی به این صورت بوده که با باز و بسته شدن کلید و کنتاکت‌های اصلی، کنتاکت‌های کمکی نیز تغییر وضعیت می‌دهند.

کنتاکت خطا (آلارم) کلید حرارتی

کنتاکت حرارتی تجهیزی است که در کنار کلید حرارتی متصل می‌شود و در صورت بروز خطا، اضافه بار یا اتصال کوتاه، به کاربر هشدار و تغییر وضعیت می‌دهد ولی در حالت عادی وضعیت آن تغییر نمی‌کند.

رله آندر ولتاژ

یکی دیگر از تجهیزات کمکی کلید حرارتی رله آندر ولتاژ است که در کنار کلید حرارتی نصب می‌شود. عملکرد این تجهیز در زمان افت ولتاژ بوده و کلید را به صورت اتوماتیک قطع می‌کند و تا زمانی که ولتاژ مناسب به رله وارد نشود اجازه راه‌اندازی دوباره را نمی‌دهد.

رله شنت

رله شنت دارای دو نوع رله قطع کننده و رله وصل کننده است. این رله در کنار کلید حرارتی قابل اتصال بوده و در موارد متعددی قابل استفاده است. یکی از این موارد کنترل و فرمان دادن از راه دور و یا قطع و وصل کردن کلید حرارتی از طریق کنترل‌ها مانندPLC  است. هنگامی که مقدار ولتاژ تغذیه این رله بین 70 تا 110 ولتاژ نامی باشد، فرمان قطع کلید را صادر می‌کند.

در این مقاله سعی کردیم به طور مختصر در مورد تفاوت بی متال و کلید حرارتی برای شما صحبت کنیم. از شما سپاسگزاریم که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید. از اینجا می‌توانید بخوانید بی متال چیست. همچنین شما می‌توانید برای تهیه تجهیزات برق صنعتی به‌خصوص بی متال و کلید حرارتی با کارشناسان الکتروشایلی در ارتباط باشید.

تمامی مدارهای موتوری به دو نوع محافظت نیاز دارند، حفاظت از اتصال کوتاه و حفاظت در مقابل اضافه بار. در صورت وجود جریان زیاد ، حفاظت از اتصال كوتاه باید خیلی سریع صورت گیرد ، در حالی كه محافظت از اضافه بار معمولاً با تاخیر انجام می شود تا موتور بتواند هنگام شروع كار ، جریان بالاتری را بکشد. می خواهیم نگاهی سریع به تفاوت این دو بیندازیم:

حفاظت از اتصال کوتاه از مکانیسم الکترو مغناطیسی برای تریپ مدار به صورت آنی در هنگام رسیدن جریان به آستانه مشخص استفاده می کند. به طور کلی این آستانه جریان باید مقداری در حدود ده برابر یا بیشتر از جریان راه اندازی موتور در حالت کار نرمال موتور باشد تا از تریپ مدار در هنگام راه اندازی عادی موتور جلوگیری شود.

حفاظت اضافه بار (حرارتی) با استفاده از یک نوار که متشکل از دو فلز با ضرایب انبساط طولی مختلف می باشد مدار را قطع می کند به این صورت که زمانی که حرارت ایجاد شده در اثر عبور جریان در مدار قدرت بالا می رود باعث گرم شدن وانبساط دو فلز و در نتیجه خمیده شدن آنها و قطع شدن مدار می شود.

رله اضافه بار حرارتی (بی متال)

رله اضافه بار حرارتی ، که معمولاً “اضافه بار حرارتی” نامیده می شود ، وسیله ای است که معمولاً مستقیماً به یک کنتاکتور موتور متصل می شود. بی متال تنها محافظت از اضافه بار را انجام می دهد ، بنابراین باید برای محافظت از اتصال کوتاه در مدار حتما فیوز دیگری مانند فیوز مینیاتوری در مدار نصب شود تا آن را در مقابل جریان مغناطیسی (اتصال کوتاه) محافظت کند. بی متال ها معمولاً مقرون به صرفه ، قابل اعتماد و ساده برای نصب و استفاده هستند بنابراین به طور گسترده ای برای کنترل موتور استفاده می شوند.

کلید حرارتی که همچنین به عنوان یک قطع کننده مدار موتور نیز شناخته می شود ،وسیله ای است که دارای قابلیت محافطت در برابر اضافه بار و حفاظت از اتصال کوتاه می باشد. کلید حرارتی با یک MCB استاندارد (قطع کننده مدار مینیاتوری) متفاوت است به این دلیل که به کاربر اجازه می دهد بر اساس اندازه دقیق ، موتور را برای محافظت دقیق از پیش تنظیم کند. استفاده از کلید حرارتی در کاربردهای استارت موتورهای صنعتی بسیار پرکاربرد هستند.

مشخصات کلی کلید حرارتی:

۱- دارای شستی قطع و وصل یا کلید ۰-۱ ، برای کنترل دستی می باشد.
۲- مثل بی متال دارای درجه تنظیم جریان است (درجه بی متال معمولاً ۱۰% بیشتر از جریان نامی موتور تنظیم می‌شود)
۳- دارای یک کلید تست، برای تست سالم بودن کلید حرارتی می باشد.
۴- دارای ۳ فاز قدرت می باشد و ورودی به برق و خروجی آن به موتور وصل می‌شود.
5- کلید حرارتی دورمن اسمیت در جریان‌های بین 1 تا 32 آمپر ساخته شده است.
6- امکان اتصال کنتاکت خطا ، کنتاکت کمکی و رله شنت تریپ به کلید حرارتی وجود دارد.

رله اضافه بار حرارتی الکترونیکی(بی متال الکترونیکی):

رله حفاظت موتور الکترونیکی ، یا رله اضافه بار الکترونیکی ، یک وسیله الکترونیکی پیشرفته است که از الکترونیک برای نظارت مداوم بر جریان موتور و محافظت در برابر سناریوهای اضافه بار استفاده می کند. بیشتر مدل های این رله های الکترونیکی حفاظت از اتصال کوتاه را ارائه نمی دهند ، بنابراین باید با یک قطع کننده مدار همراه باشد. در این بی متال های الکترونیکی طیف گسترده ای از گزینه های ارتباطی اضافی نیز وجود دارد ، از جمله اتصالات اترنت یا سریال به PLC و سایر سخت افزارهای اتوماسیون.

رله اضافه بار الکترونیکی دقت و انعطاف پذیری بیشتری را در مقایسه با یک کلید بار اضافی حرارتی استاندارد ارائه می دهد ، اما بسیار گران تر است. استفاده از آنها بیشتر به برنامه های کاربردی در معدن و کاربردهای حیاتی محدود است که در آنجا به دید و انعطاف پذیری اضافی نیاز است.یکی از ویژگیهای دیگر بی متال الکترونیکی این است که قابلیت تنظیم تایم راه اندازی را دارد به این معنی که دارای درجه ای با واحد زمان (ثانیه) که به اصطلاح class نامیده می شود و می توان زمان راه اندازی موتور را برای آن تعریف کرد.

الکتروموتورهایی هستند که در هنگام راه اندازی بنا به توان بالایی که دارند و یا نسبت به نوع مصرف آنها جریانی بیش از حد معمولی نیاز دارند تا به دور نامی خود برسند.بنابراین در اینجا بی متال و کنترل بار نمی توانند جوابگوی این مساله باشند و احتمال قطع شدن آنها در زمان استارت موتور زیاد است. بی متال اکترونیکی برای این نوع الکتروموتورها بسیار مناسب است. تایم (class) بی متال های الکترونیکی یا قابل تنظیم و یا ثابت هستند که با کلاس های 5 و 10 و 20 و یا 30 ارائه می شوند.

به صورت کلی می توان گفت تفاوت کلید حرارتی و بی متال ابتدا در این است که کلید حرارتی هم محافظ جریان مغناطیسی و هم محافظ جریان حرارتی می باشد اما بی متال فقط محافظ جریان حرارتی است و ثانیا بی متال مدار فرمان را قطع می کند ولی کلید حرارتی مدار قدرت را مستقیما قطع می نماید.

بر اساس تعاریف و توضیحات فوق هر دو کلید بسته به نوع پروژه در مدارهای موتوری مورد استفاده قرار می گیرند و برندهای مختلفی در بازار برای این دو کلید وجود دارد که از جمله آنها می توان برند دورمن اسمیت انگلستان را نام برد که از جمله برندهای با کیفیت موجود در بازار می باشد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه می باشد که از جمله محصولات این برند در زمینه بی متال و کلید حرارتی میتوان موارد زیر را نام برد:

بی متال 1.6 تا 2.5 آمپر مدل LOR MD25/1.6-2.5 ساخت دورمن اسمیت :
بی متال 1.6 تا 2.5 آمپر مدل LOR MD25/1.6-2.5 ساخت دورمن اسمیت، دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد و قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD9-12-18-25-32 می باشد.
بی متال 2.5 تا 4 آمپر مدل LOR MD25/2.5- ساخت دورمن اسمیت :
بی متال 2.5 تا 4 آمپر مدل LOR MD25/2.5-4 ساخت دورمن اسمیت، دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد و قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD9-12-18-25-32 می باشد.
بی متال 4 تا 6 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LOR MD25/4-6:
بی متال مدل LOR MD25/4-6 مطابق با استانداردهای VDE-0660 وIEC 60947-4-1 ساخته شده است و دارای محدوده تنظیم جریان 4 تا 6 آمپر می باشد و این بی متال دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد. بی متال مدل LOR MD25/4-6 قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD9-12-18-25-32 می باشد.
بی متال 5.5 تا 8 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LOR MD25/5.5-8:
بی متال مدل LOR MD25/5.5-8 مطابق با استانداردهای VDE-0660 و IEC 60947-4-1 ساخته شده است و دارای محدوده تنظیم جریان 5.5 تا 8 آمپر می باشد و این بی متال دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد. بی متال مدل LOR MD25/5.5-8 قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD9-12-18-25-32 می باشد.
بی متال 23 تا 32 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LOR MD36/23-32:
بی متال مدل LOR MD36/23-32 مطابق با استانداردهای VDE-0660 وIEC 60947-4-1 ساخته شده است و دارای محدوده تنظیم جریان 23 تا 32 آمپر می باشد و این بی متال دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد. بی متال مدل LOR MD36/23-32 قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD40 می باشد.
بی متال 80 تا 93 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LOR MD95/80-93:
بی متال مدل LOR MD95/80-93 مطابق با استانداردهای VDE-0660 وIEC 60947-4-1 ساخته شده است و دارای محدوده تنظیم جریان 80 تا 93 آمپر می باشد و این بی متال دارای 1 عدد کنتاکت کمکی باز و 1 عدد کنتاکت کمکی بسته می باشد. بی متال مدل LOR MD95/80-93 قابل نصب بر روی کنتاکتورهای MD95 می باشد.

اجزای مختلف بی متال :

کلید حرارتی 1 تا 1.6 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M2 :
کلید های حرارتی یا به عبارت دیگر کلید های محافظ موتور که در اصطلاح کلید های MPCB نیز نامیده می شوند دارای قابلیت هایی مانند قابل قطع و وصل بودن زیر بار،قابلیت تنظیم دقیق آمپر در یک بازه و قطع کردن مستقیم سه فاز قدرت بدون نیاز به کنتاکتور در صورت ایجاد اضافه بار ، می باشند.
کلید حرارتی مدل LMPCB/M2 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 1 تا 1.6 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 100KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M2 دارای توان0.37KW می باشد.
کلید حرارتی 2.5 تا 4 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M4:
کلید حرارتی مدل LMPCB/M4 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 2.5 تا 4 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 100KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M4 دارای توان 1.1KW می باشد.

کلید حرارتی 4 تا 6.3 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M6:
کلید حرارتی مدل LMPCB/M6 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 4 تا 6.3 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 100KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M6 دارای توان 2.2KW می باشد.
کلید حرارتی 9 تا 14 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M14:
کلید حرارتی مدل LMPCB/M14 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 9 تا 14 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 15KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M14 دارای توان 5.5KW می باشد
کلید حرارتی 17 تا 23 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M23:
کلید حرارتی مدل LMPCB/M23 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 17 تا 23 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 15KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M23 دارای توان 9KW می باشد.
کلید حرارتی 24 تا 32 آمپر ساخت دورمن اسمیت مدل LMPCB/M32:
کلید حرارتی مدل LMPCB/M32 مطابق استانداردهای IEC 60947-2 و IEC60947-4-1 ساخته شده است و دارای رنج تنظیم جریان 24 تا 32 آمپر می باشد و دارای قدرت قطع 10KA می باشد. کلید حرارتی مدل LMPCB/M32 دارای توان 15KW می باشد.

خروج از نسخه موبایل