اجتماعیکسب و کار جدید

اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود این کارها را انجام دهید

: پخت یکی از هنرهای آشپزی است که علی رغم ساده بودن آن نیازمند دقت زیادی است. اکثر مردم شیوه های دقیق و کامل پختن برنج را نمیدانند و در حین پخت برنج با مشکل مواجه می شوند، برای پیشگیری از وقوع چنین حالتی، این هفت اشتباه را مرور کنید. جهت اطلاعات بیشتر به لوجنک مراجعه کنید.

چرا کف روی برنج را می گیریم | چگونه کف برنج را بگیریم | چیکار کنم برنج زود دم بکشه نی نی سایت

هفت اشتباه رایج در هنگام پخت برنج

چند اشتباه در هنگام پخت برنج

برنج چسبناک نه تنها شکل ظاهری خوبی ندارد بلکه از نظر ارزش غذایی نیز فقیر است.
باید خاطر نشان کرد که اکثر مردم را نمی دانند و غالبا در حین پخت برنج با مشکل مواجه می شوند و مقداری از آن را هدر می دهند.
برای پیشگیری از وقوع چنین حالتی، با ما همراه باشید تا از این پس برنجی با دانه های پف کرده سر میز شام قرار دهید.

1- آب را به اندازه استفاده کنید

چند اشتباه در هنگام پخت برنج

زمانی که از آب بسیار زیادی برای پخت برنج استفاده می کنید، برنج شما چسبناک و چسبنده می شود.علاوه بر این، این مقدار آب زیاد بر ارزش غذایی برنج تأثیر می گذارد. از سویی دیگر، مقدار آب بسیار کم باعث سفت شدن برنج می شود.
باید یاد بگیرید که از آب به مقدار کافی استفاده کنید و این میزان برنج است که به شما می گوید چه مقدار آب باید استفاده کنید. بطور کلی، برای هر نصف پیمانه برنج باید نصف پیمانه آب اضافه کنید. اگر از برنج قهوه ای استفاده می کنید، برای هر نصف پیمانه باید یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید تا در پایان برنجی پف کرده داشته باشید.

2- برنج را زیاد هم نزنید

اگر در فرآیند پخت برنج بین هم زدن ها وقفه ی زیادی بیفتد، گرما و بخار مورد نیاز برای پخت برنج از ظرف خارج شده و به هدر می رود ضمن آن که حرارت به طور یکسان به تمامی دانه های برنج نمی رسد. علاوه بر این، نباید پی در پی و بطور مکرر برنج را هم بزنید، زیرا این کار موجب ترکیب برنج با نشاسته اش شده و در نتیجه برنج را چسبناک می کند.

3- حرارت را زیاد نکنید

زمانی که شروع به پخت برنج می کنید، دما را پایین تر و یا در حد متوسط نگه دارید. اگر دما یا شعله را زیاد کنید، آب به سرعت تبخیر می شود و برنج موجود در داخل ظرف فرصت لازم برای پختن را ندارد. شعله یا دمای بسیار بالا باعث می شود که برنج به خوبی پخته نشود و حتی امکان این وجود دارد که برنج شما بسوزد.

4- از دستورالعمل های عمومی استفاده کنید

گاهی اوقات بکار گیری و انجام دستورالعمل های عمومی برای پختن برنج واقعا الزامی می شود. ممکن است برای پخت برنج های متفاوت با دستورالعمل های متفاوتی مواجه شوید و حتی ممکن است که بعضی پلوپزها و ظروف آشپزی برای پخت برنج دستورالعمل هایی را بیان دارند. این دستورالعمل های گوناگون موجب آشفتگی و سردرگمی شما خواهد شد. بنابراین، بجای بکار گیری این دستورالعمل های متفاوت، باید پختن برنج را با همان دستورالعمل های مرسوم و عمومی انجام دهید.

5- نمک را در مرحله آخر بیفزایید

اکثر افراد در حین پختن برنج مقداری نمک به آن اضافه می کنند تا طعم و مزه ی بهتری برای غذایشان فراهم آورند. شکی نیست که افزودن نمک به غذا، طعم و مزه ی خاصی می دهد، اما افزودن نمک موجب می شود که برنج قبل از آنکه به عمل آید شکسته شود. تنها اندکی نمک به برنج اضافه کنید و مابقی آن را در انتهای مرحله پخت به آن بیفزایید.

6- در قابلمه را ببندید

باز گذاشتن در قابلمه هنگام پخت برنج، باعث افزایش دمای آب در مدت زمان بیشتری شده و احتمال باز شدن دانه های برنج را افزایش می دهد.

7- برنج را خیس کنید

چند اشتباه در هنگام پخت برنج

قرار دادن برنج در آب سرد، مدتی قبل از آغاز پخت آن باعث می شود تا مقداری از نشاسته برنج در آب حل شده و کم شود. همین امر باعث می شود تا دانه های برنج هنگام پخت کمتر به یکدیگر بچسبد و به اصطلاح قد بکشد.

پختن پلویی با کیفیت خوب

وقتی یک خانم خانه می تواند ادعا کند یک کدبانو و آشپز واقعی است که بتواند برنج را به اصطلاح خوب دربیاورد. پختن پلویی با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت برنج و دانستن تمام فوت و فن های پخت آن است. در این قسمت مقاله به بررسی فوت و فن پخت برنج می پردازیم.

اگر برنجتان شور شد

  • اگر هنگام و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند.
    • اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید.
    • اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید.

اگر می خواهید برنج خوب قد بکشد

  • موقعی که در اوج جوشیدن است، یک استکان آب سرد داخل برنج بریزید.
    • قابلمه را بزرگ انتخاب کنید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد.
    • هنگام جوشاندن برنج، دو قاشق روغن مایع داخل آب قابلمه بریزید تا هم خوب قد بکشد هم به اصطلاح خوش پخت شود.
    • موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.

اگر می خواهید برنج پس از پخت سفید شود

  • به آب برنج، هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج و یا دو قاشق ماست یا دوغ اضافه کنید. مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به هم نمی چسبند.

اگر برنج تان ته گرفت

  • به سرعت چند تکه نان روی برنج بگذارید. نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.
    • با پیاز هم می شود بوی سوختگی برنج را گرفت. چند حلقه پیاز را داخل برنج فرو کنید.

چند اشتباه در هنگام پخت برنج

با توجه به اینکه دلالان این حرفه بسیار زیاد شده اند و برای افزایش فروش برنج مرغوب و با کیفیت را با نمونه پایین تر ترکیب می کنند و را پایین تر می فروشند.با این وصف ما به شما پیشنهاد می کنیم که خود را از برنج آراتا رحیمی انجام دهید که تمامی محصولات آن با کیفیت و مرغوب می باشد و با استاندارد های لازمه تولید و بسته بندی می شود.

فرآیند ایرانی در ، به دو صورت انجام میشود.

روش اول: خرید آنلاین برنج از فروشگاه اینترنتی و پرداخت آنلاین هزینه ی آن ( بعد از تکمیل فرآیند خرید، کارشناسان ما در سریعترین زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خرید، ارسال می نمایند.)

روش دوم: خرید به صورت ثبت سفارش : عموماً این روش برای خرید های بالای 500 کیلوگرم استفاده میشود ، چرا که حجم خرید بسیار بالا می باشد و برای امور تجاری مورد بهره برداری قرار می گیرد، لذا به همین منظور، می توانید خرید برنج مورد نیاز را از طریق فرم ثبت سفارش خرید برنج، تکمیل نمایید تا کارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآیند ثبت سفارش شما را پیکی از غذاهای اصلی ماست. این غذا حداقل سه بار در هفته، مهمان سفره های خانواده های ایرانی است.  با توجه به این که انواع مختلفی از برنج وجود دارد و شیوه های طبخ آن ها نیز منتفاوت است، گاهی در پخت آن دچار دردسر هایی می شویم و نمی توانیم برنجی خوش عطر و طعم با ظاهری زیبا از آب در بیاوریم. در این جا ما چند نکته ی کلیدی برای طبخ برنجی خوشمزه و خوش ظاهر را برای شما عزیزان ذکر کرده ایم که با رعایت آن ها می توانید خانواده ی خود را مهمان یک غذای لذیذ و خوشمزه کنید.

تهیه ی برنجی مرغوب و باکیفیت

همان طور که می دانید انواع مختلفی از برنج خارجی و برنج ایرانی وجود دارد و برندهای متفاوتی در این زمینه مطرح است. هر کدام از آن ها کیفیت مخصوص به خود را دارد و از عطر و طعم مخصوص به خود برخوردار است. بسیاری از افراد ظاهر را به کیفیت و عطر و طعم ترجیح می دهند و قد بلند آن را در اولویت قرار می دهند. از این جهت، بسیاری، به خرید برنج های هندی و پاکستانی رو می آورند؛ زیرا این محصولات علاوه بر قد بسیار بلند، قیمت کمتری دارد و به صرفه تر است. اما باید بدانید که بسیاری از این محصولات  از سلامت کافی برخوردار نیستند و ممکن است حتی ما را دچار مشکلاتی بکند.

آیدا چم سورکی

آیدا چم سورکی هستم متولد 1381 تحصیل کرده در رشته علوم تربیتی و علاقمند به نویسندگی و فعال در شبکه های اجتماعی