چگونه می‌توان گانودرما را مصرف کرد؟

طریقه مصرف قارچ گانودرما چگونه است؟

قیمت محصولات گانودرما: قارچ گانودرما لوسیدوم را به روش‌های مختلفی می‌توان مصرف کرد. اما در تمامی این روش‌ها لازم است که قارچ را آسیاب کرده و به پودر تبدیل نمایید. قارچ گانودرما لوسیدوم پرورشی به علت جنس و بافتی که دارد با آسیاب کردن نیز کاملا پودر (مانند زردچوبه یا مواد دیگر) نخواهد شد. اما برای مصرف در همین اندازه که در تصویر پایین مشاهده می‌کنید کافی است.

لوازم خانگی

 میزان مصرف قارچ گانودرما

مقدار مصرف   روزانه ۱ الی ۳ گرم می‌باشد که توصیه می‌شود با یک گرم در روز شروع به مصرف کنید و بعد از بیست روز این مقدار را به دو گرم در روز برسانید. (ایده‌آل ۲ الی ۳ گرم در روز است) یک قاشق غذاخوری معادل دو گرم می‌باشد. برای تاثیرگذاری بیشتر بهتر است این مقدار در دو یا سه وعده و قبـل از وعده‌های غذایی مصرف شود. برای مثال اگر روزانه ۲ گرم مصرف می‌کنید آن را به دو وعده یک گرمی در روز با فاصله زمانی تقسیم نمایید.

بهتر است که این قارچ قبل از وعده‌های غذایی مصرف شود اما اگر دچار مشکلات گوارشی یا معده هستید بهتر است پس از وعده غذایی مصرف کنید.

توجه: بیشترین میزان مصرف برای بیماری‌های خاص نظیر سرطان پنج گرم در روز با مشورت پزشک می‌باشد.

همانطور که در بالا نیز ذکر کردیم قارچ گانودرما را به روش های مختلفی میتوان مصرف نمود. در اینجا این روشها را توضیح می‌دهیم:

مصرف قارچ گانودرما به صورت دمنوش:

خرید قهوه سوپریم گانودرما دکتر بیز: روش پیشنهادی برای مصرف گانودرما لوسیدوم همین روش یعنی مصرف به صورت دمنوش است. در این روش شما باید قارچ را آسیاب کنبد و سپس پودر قارچ گانودرما را به مدت ۴۰ دقیقه در قوری دم کنید و مصرف نمایید. در این روش در صورتیکه ۴۰ دقیقه دم بکشد دیگر نیازی به مصرف لِرد (تفاله) قارچ نیست.

مصرف عصاره قارچ گانودرما:

برای گرفتن عصاره قارچ گانودرما پنجاه گرم پودر گانودرما را در سه لیتر آب به مدت چهار ساعت بجوشانید تا جایی که نیم لیتر آب باقی بماند سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنید. روزانه بین پنج تا پانزده میلی‌لیتر از عصاره را می‌توانید مصرف نمایید (یک قاشق غذاخوری معادل پنج میلی‌لیتر می‌باشد). ایده‌‌آل ده میلی‌لیتر در روز است که بهتر است این مقدار در دو الی سه وعده مصرف شود.

ترکیب پودر قارچ گانودرما با نوشیدنی ها:

در این روش شما میتوانید پودر قارچ گانودرما را با آبجوش، نسکافه و یا قهوه ترکیب کرده و میل نمایید در صورت تمایل می‌توانید مقداری عسل، نبات و یـا شکر به آن اضافه کنیـد. (بجز بیماران دیابتی و کسانی که قند خون بالایی دارند). در این روش لِرد یا تفاله قارچ نیز باید میل شود.

قارچ گانودرما چه طبعی دارد؟

طبع این قارچ پرخاصیت سرد و تر می‌باشد. اگر طبع بدن شما نیز سرد است پیشنهاد می‌کنیم برای نتیجه گیری بهتر همراه با این قارچ کمی زنجبیل، دارچین و یا مواد غذایی دیگری که طبع گرم دارند مصرف نمایید.

اثرات جانبی و عوارض قارچ گانودرما

در مورد این قارچ هنوز گزارشی مبنی بر عوارض جانبی آن مشاهده نشده است. با این حال برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، در شروع مصرف این قارچ از دوز پایین یعنی یک گرم در روز شروع کنید و پس از بیست روز به دو گرم در روز برسانید. اما در صورتی که دچار مواردی مثل سرگیجه، آبریزش بینی، درد معده، مشکلات گوارشی و … شدید از ادامه مصرف پرهیز کرده و به پزشک رجوع کنید.

موارد منع مصرف قارچ گانودرما:

زنان باردار و مادرانی که در دوره شیردهی هستند.

کودکان زیر ۱۲ سال

بیماران مبتلا به MS برای مصرف این قارچ حتماً با پزشک خود مشورت کنند.

افرادی که تحت شیمی درمانی یا عمل های جراحی هستند حتماً قبل از مصرف این قارچ با پزشک خود مشورت نمایند.

اگر به راهنمایی‌های بیشتری نیاز دارید می‌توانید با ما تماس بگیرید و سوالات خود را از کارشناسان ما بپرسید. حتی اگر این محصول را از ما تهیه نکرده‌اید!

خواص دارویی گانودرما چیست؟

خواص دارویی قارچ گانودرما با قدمت ۴۰۰۰ سال به نام قارچ جاودانگی به شرح زیر می باشد:

  1. کمک به درمان بیماری های خودایمنی
  2. ایمنی و دفاعی بدن
  3. ضد فشار خون
  4. افزایش انرژی بدن
  5. سندروم خستگی مزمن
  6. کنترل بی خوابی و بهبود کیفی خواب
  7. بهبود و تقویت سلامت قلب و عروق
  8. بهبود عملکرد ریه و دستگاه تنفسی
  9. کمک به بهبود و سلامتی کبد
  10. کاهش قند خون

روش های مصرف گانودرما چیست؟

در زمان مصرف گانودرما برای دم کردن گانودرما، نیاز به آب و قارچ خشک و یا پودر شده می باشد. برای استخراج مولکول­های دارویی گانودرمای پودر شده بهتر است. هرگز از لوازم خانگی برای پودر کردن استفاده نکنید، چون به احتمال زیاد تیغه دستگاه خواهد شکست.

میزان مصرف گانودرما، استاندارد توصیه شده گانودرما روزانه بین ۳ تا ۵ گرم است، هرچند مصرف تا ۱۵ گرم نیز برای بیماری‌های جدی تجویز شده است. ۳ گرم قارچ حدودا معادل یک قاشق غذاخوری سرپر است. به منظور استخراج کامل مولکولهای دارویی، پودر قارچ را درون آب در حال جوش بریزید و بگذارید، تا ۲ ساعت دم بکشد و پس از صاف کردن دمنوش را صرف کنید. فرآیند دم کردن را تا جایی که نوشیدنی بدون رنگ و مزه شود می توانید ادامه دهید.

با توجه به مزه تلخ این نوشیدنی می توانید ترکیبات گیاهی دیگر مانند زنجبیل یا چای سبز به دمنوش اضافه کنید یا با عسل نوشیدنی را صرف کنید.

واکنش های آلرژیک از جمله دل درد بسیار نادر است، اما ممکن است رخ دهد. برای مصرف بار اول توصیه می­شود مقدار کمی از قارچ را مصرف کنید تا از واکنش­های شدید پرهیز شود.

دمنوش را تا چند روز می توانید در یخچال نگه داری کنید. بنابراین می توانید جهت صرفه جویی در وقت، مقادیر زیاد آن را یک جا دم کرده و در یخچال نگه داری نمایید.

در زمان مصرف گانودرما به چه نکاتی توجه کنیم؟

خروج از نسخه موبایل