اقتصادیکسب و کار جدید

قیمت انواع گوشت قرمز در الو گوشت

طبع انواع گوشت قرمز

هنگام خرید گوشت شترمرغ یا گوسفند دقت کنید که انواع مختلف گوشت قرمز، طبع های متفاوتی دارند؛ اما به طور کلی اکثر گوشت های قرمز دارای طبعی گرم تر نسبت به گوشت های سفید دارند. با شناخت درست ویژگی این گوشت ها می توان ترکیبات لذت بخشی به دست آورد تا طعمی خوب با ارزش غذایی بالا کسب کنیم. برای بالا بردن اطلاعات خود درباره محصولات پروتئینی می‌توانید مقالات قصابی آنلاین الوگوشت را مطالعه کنید.

خرید گوشت شترمرغ در تهران | فروش گوشت شترمرغ غرب تهران | قیمت گوشت شترمرغ

کدام گوشت قرمز طبع گرم دارد؟

همان طور که گفتیم اغلب گوشت های قرمز در دسته گوشت های طبع گرم قرار می‌گیرند که می‌توان به انواع گوشت گوسفندی مانند ماهیچه ران گوسفندی، قلم چلویی گوسفندی و… و همچنین مانند فیله سه گوش شترمرغ، راسته شترمرغ و… اشاره کرد. البته انواع گوشت شتر بعلاوه ترکیبات چرخ کرده همه نوع گوشت های ذکر شده جزو گوش های قرمز با طبع گرم محسوب می‌شوند.

خواص گوشت قرمز

بطور کاربردی و خلاصه مهم ترین خواص گوشت قرمز و تأثیرات مصرف این دسته از انواع گوشت ها را به ترتیب بررسی می‌کنیم تا برای خرید گوشت قرمز تازه با شناخت کافی تصمیم بگیریم.

۱. گوشت قرمز دارای آنتی‌اکسیدان است.

گوشت قرمز منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند تأثیر رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین ببرد. البته سلنیوم موجود در گوشت قرمز به همراه ویتامین E نیز به عملکرد هرچه بهتر این آنتی‌اکسیدان‌ها به سلامتی بدن کمک می‌کنند.

۲. تأثیر مثبت بر قدرت باروری با مصرف گوشت قرمز

گوشت قرمز حاوی سلنیوم است که در بهبود فرآیند تولید مثل در انسان تاثیر مثبت دارد. این ماده معدنی می‌تواند به کنترل اختلالات مربوط به دستگاه تولید مثل در بدن ما کمک کند.

میزان پروتئین گوشت قرمز در 100 گرم

گوشت قرمز در هر 100 گرم حدود 20 تا 25 گرم پروتئین دارد و این پروتئین ها با درصد بالائی جذب بدن می‌شوند. همچنین منبع بسیار خوب ویتامین D برای کمک به محکم بودن بافت استخوان ها و دندان های ما است.

مصرف روزانه 100 گرم از این گوشت باعث می شود تا 1/3 انرژی روزانه بدن ما تأمین شود.

نکته قابل توجه دیگر در گوشت های قرمز نسبت جذب پروتئین در مقایسه با گیاهان است که در گوشت های قرمز میزان جذب پروتئین بالاتر است. این عدد در گوشت های قرمز حدود 95 درصد و در گیاهان حدود 80 درصد می‌باشد.

نکات مهم در خرید گوشت قرمز

خرید انواع گوشت قرمز تازه و کشتار روز از الو گوشت با بهترین کیفیت این امکان را به مشتریان ما داده تا از خانه با خیال راحت گوشت گوسفندی، گوساله، شتر، شترمرغ و گوشت چرخی مورد نیاز خود را با انواع برش های سنتی و فانتزی تهیه کنند و در سریع ترین زمان ممکن سفارش خود را تحویل بگیرند. اما شما باید همیشه یکسری نکات ضروری را هنگام خرید انواع گوشت قرمز مدنظر قرار دهید؛ چرا که این موضوع رابطه مستقیمی با سلامت خود و خانواده تان دارد.

قیمت گوشت قرمز امروز

همواره در الو گوشت بصورت روزانه قیمت انواع گوشت های قرمز بروزرسانی می‌شوند، به طوری که مبنای موثق بسیاری از خبرگزاری های رسمی کشور می‌باشند؛ چرا که دقیق ترین قیمت گوشت قرمز با نهایت کیفیت موجود در بازار تنها توسط تیم تخصصی الو گوشت تأمین و عرضه می‌شود. در الو گوشت ، گوساله، شتر، شترمرغ و قیمت انواع گوشت چرخ کرده که کامل ترین تنوع محصولات گوشت قرمز قابل ارائه را شامل می‌شوند، در دسترس عموم قرار دارد تا مشتریان و همکاران علاوه بر اطلاع از قیمت گوشت های قرمز بتوانند خریدی مطمئن و ارزشمند داشته باشند.

همان طور که نکات مهم برای خرید گوشت قرمز را بررسی کردیم، نکته قابل توجه در قیمت گذاری گوشت قرمز نیز، کیفیت و تازگی آن است؛ به این شکل که اگر هنگام خرید گوشت قرمز فقط معیار خود را قیمت قرار دهید به شدت متضرر خواهید شد. در نتیجه قیمت گوشت قرمز هنگام خرید باید به همراه عوامل مهم دیگری بررسی شود تا بهترین فروشگاه برای خرید انواع گوشت قرمز تازه را انتخاب کنید. عوامل مهم و تاثیر گذار دیگر در قیمت گوشت قرمز زیاد است اما مهم ترین آن ها نژاد دام، سن دام، محل پرورش و تغذیه دام، مکان و روش کشتار دام، میزان تازگی و نگهداری گوشت اشاره کرد که بطور مستقیم بر قیمت گوشت تأثیر می‌گذارند.

هنگام خرید گوشت قرمز از الو گوشت، برای هر محصول گزینه هایی قرار داده شده تا در زمان افزودن به سبد خرید بتوانید طبق نیازتان در خواست آماده سازی  دلخواه خود را تعیین کنید. همچنین بعد از ثبت سفارش کارشناسان الو گوشت در با شما تماس خواهند گرفت و جزئیات سفارش را با شما بررسی می کنند تا گوشت قرمز خریداری شده دقیقا مطابق خواسته شما آماده شود.

در ادامه بالاترین کیفیت گوشت قرمز تازه برای شما آماده شده، با مهارت قصابان فوق العاده الو گوشت طبق سلیقه شما بطور اختصاصی برش می‌خورد تا تجربه ای بی نظیر در خرید گوشت قرمز روز را داشته باشید. از خانه با خیال راحت بهترین گوشت قرم… 4 ران گوسفندی (تازه) 459,000 5 سردست گوسفندی (تازه) 365,000 6 فیله گوسفندی 590,000 7 لاشه درسته گوسفندی (تازه) 355,000 8 ماهیچه گوسفندی (تازه) 465,000 9 کف دست گوسفندی (تازه) 459,000 10 گردن گوسفندی (تازه) 340,000 قیمت گوشت مرغ تازه ردیف نام محصول قیمت (تومان) 1 بال مرغ (تازه) 65,000 …

نکات طرز تهیه خورش قیمه با گوشت قرمز تازه

خوش رنگ شدن خورش قیمه

یکی از مهم ترین دلایل خوشرنگ شدن خورش قیمه استفاده از زعفران است. خورش های قیمه نذری هم به دلیل استفاده از زعفران فراوان خوشرنگ می شوند. البته نکاتی دیگری هم هستند که باعث خوشرنگ تر شدن خورش قیمه می شوند.

تفت دادن زیاد رب گوجه فرنگی باعث خوشرنگ تر شدن قیمه می شود البته باید مراقب باشید که رب گوجه فرنگی را نسوزانید. البته برای داشتن رنگ بهتر توصیه می شود از رب گوجه فرنگی خانگی استفاده کنید، دستور رب خانگی را در مطلب زیر مشاهده نمایید.

تلخ شدن خورش قیمه

یکی از مشکلاتی که آشپزهای مبتدی با درست کردن خورش قیمه دارند این است که خورشت شان تلخ یا بدمزه می شود. از مهم ترین دلایلی که باعث تلخ شدن یا بدمزه شدن خورش قیمه می شود سوزاندن رب گوجه فرنگی یا عجله کردن در اضافه کردن لیمو عمانی به خورش است.

۱ . لیمو عمانی

از مهم ترین دلایلی که باعث می شود خورش قیمه تلخ شود این است که لیمو عمانی ها از ابتدای پخت خورش داخل قابلمه ریخته شوند. نیاز نیست از ابتدای پخت لیمو عمانی را داخل خورش بریزید ، اگر در ۳۰ دقیقه پایانی لیمو عمانی را داخل خورش بریزید علاوه بر اینکه خورش تلخ نمی شود ، طعم بسیار خوبی نیز می گیرد. فقط توجه داشته باشید که حتما دانه ها یا تخم های داخل لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورش خارج کنید.

۲ . رب گوجه فرنگی

نکته دیگری که باعث بد شدن طعم خورش قیمه می شود این است که رب گوجه فرنگی بیش از حد تفت داده شود. رب گوجه فرنگی را باید در حدی تفت دهید که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و کمی سرخ شود. بیش از حد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم خورش تلخ یا بدمزه شود.

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت مرغ

خورش قیمه از خورش هایی است که با گوشت مرغ و هم طعم بینظیری دارد و همانطور که در ابتدای مطلب ذکر شد، در صورت تمایل می توانیم انرا با مرغ نیز درست کنیم. برای مشاهده آموزش خورش قیمه با گوشت مرغ به لینک زیر مراجعه نمایید.

بهترین روش تهیه خورش قیمه

خورش قیمه از غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر تمایل دارید این خورش خوشمزه را با بهترین کیفیت درست کنید، به نکات مهم تهیه این خورش خوشمزه نیاز دارید. در مقاله زیر برخی از این نکات را مطالعه نمایید.

طرز تهیه خورش قیمه با آلو خورشتی

اگر دوست خورش قیمه را با طعم ملس درست کنید توصیه می کنیم از آلو خورشتی استفاده کنید. در روش های قدیمی پخت خورش قیمه از آلو هم در این خورش استفاده می شده است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو با مقاله زیر همراه باشید.

خورش قیمه فوری با گوشت چرخ کرده

یکی از انواع دستورهای خورش قیمه که خیلی فوری آماده سرو می شود و مورد پسند خانم های شاغل است، دستور خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده است. اگر مایلید خورش قیمه را با این سبک امتحان کنید، از آموزش زیر استفاده کنید.

خورش قیمه اسفناج

یکی از رسپی های قدیمی و بسیار متفاوت این غذا، خورشت قیمه اسفناج است که در گذشته از غذاهای مجلسی محسوب می شده است. در صورتی که تمایل دارید این غذای سنتی و خاص را تجربه کنید، می توانید آموزش آنرا از لینک زیر مشاهده کنید.

منبع:

youtube.com

آریو صفدریان

متخصص محصولات پروتئینی شامل انواع گوشت دام، پرندگان، ماهی، گوشت های فرآوری شده و... دارنده بهترین نشان قصابی و سال ها در جهت افزایش آگاهی مردم نسبت به گوشتی که تهیه و طبخ می کنند، تولید محتوای حرفه ای انجام می دهم چون بر این باورم محصولات پروتئنی بطور مستقیم بر سلامتی تأثیرگذار هستند. پس چه خوب است که افراد با تصمیمی درست بهترین گوشت را میل نمایند.